Recycling Schroot, Metalen, Elektronica & IT-hardware - Winnaar MVO-award 2017!

Telefoon: 0411 - 650 019

Fax: 0411 - 745 000

E-mail: info@hollandrecycling.nl

Mijn winkelwagen

Neem contact op

Holland Recycling partner AANtWERK2013-07-29 14:19:40

Holland Recycling partner AANtWERK !

 AANtWERK is een snelgroeiend netwerk van innovatieve, gerenommeerde en vooral mensgerichte organisaties die serieus werk maken van MVO. Partners van AANtWERK ontmoeten elkaar en laten zich inspireren tijdens bijzondere ontmoetingen door het hele jaar heen. Het is een business netwerk dat kansen biedt aan mensen die net wat extra steun nodig hebben om hun plek op de arbeidsmarkt te vinden.

 De motor voor onbeperkt ondernemen…  Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) heeft een uiterst positieve impact op zowel de bedrijfsresultaten als de samenleving. Het besef groeit dat bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen, een voorsprong hebben op hun concurrenten. De markt voor duurzame producten en diensten groeit snel, MVO verbetert de reputatie en het versterkt de innovatiekracht. De overheid versnelt deze ontwikkeling door wetgeving te ontwikkelen en o.a. eisen te stellen aan social return. Voor WSD-Groep is het allang bewezen dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zeer WAARDEVOLLE KRACHTEN zijn. Het vraagt alleen om een andere aanpak, een andere bril. Het nieuwe initiatief AANtWERK zorgt ervoor dat organisaties hun maatschappelijk besef en de eisen van de wetgever met succes kunnen IMPLEMENTEREN in de eigen bedrijfsvoering.

 Doet u mee?  Holland Reycycling BV is partner van AANtWERK. AANtWERK is een initiatief van WSD-Groep en een groep toonaangevende werkgevers, die naast hun economisch functioneren ook oog hebben voor de maatschappij in ruime zin en de mens in het bijzonder. Voor € 950,- (excl. BTW) per jaar bent u partner van AANtWERK. De overeenkomst wordt afgesloten voor een periode van drie jaar. Voor inschrijving kunt u contact opnemen met Carolien Kropman, office manager van AANtWERK, telefoonnr. 0411 650 343 / 06 53 298 476. U kunt ook mailen naar info@aantwerk.nu.