De oplossing voor uw afvalprobleem!

Telefoon: 0800 - 44 000 04 / +31 - 411 650 019

Fax: 0411 - 745 000

E-mail: info@hollandrecycling.nl

Mijn winkelwagen

Neem contact op

Over Holland Recycling

Holland Recycling biedt een duurzame totaaloplossing voor uw afvalstromen met een diversiteit aan containers.

Inzameling en recyclage van ijzer, schroot, metalen en elektronica, bedrijfsafval, papier/karton, plastic, hout en metalen vindt plaats bij één afvalinzamelingbedrijf. Bovendien verdient u direct geld: een hoog percentage van het ingeleverde afval wordt gerecycled of hergebruikt!

Hoge en gegarandeerde vergoedingen
IJzer, metalen, elektrische apparaten, mobiele telefoons, computers, servers, routers en andere elektronische apparatuur en/of onderdelen – kapot of niet – brengt direct geld op. Intensieve contacten met andere circulaire ondernemingen in de keten zorgen voor de concurrerende opbrengst. Door het internationale afnemernetwerk ontvangt u de hoogste waarde per bank of contant.
Op de website www.ElectronicaRecycling.NET voor elektronica en op deze website voor ijzer en metalen berekent u eenvoudig wat het materiaal oplevert dat u wilt afvoeren.

Klantgerichtheid is het uitgangspunt
Flexibiliteit van de organisatie en betrokken personeel zorgen voor een professioneel serviceniveau. Zo wisselt en plaatst Holland Recycling rolcontainers en afzetcontainers snel, netjes en verzorgd, rekening houdend met de individuele klantwensen én gebruik makend van een ruim assortiment containers en flexibele ledigingmogelijkheden.
Een ander specialisme is het plaatsen van de Semi Ondergrondse containers voor grotere hoeveelheden afval, glas en papier/karton. Compressie en gekoelde ondergrondse opslag zorgt voor minimale overlast qua ruimte, zicht en hygiëne.
Gevaarlijk afval correct afvoeren vereist veel kennis en expertise. Holland Recycling heeft deze kennis in huis en helpt bedrijven tevens met de juiste veiligheidsinstructies en naleving van de strenge milieunormen.

Centraal bij Holland Recycling staat: een duurzaam milieu, een goede prijs, snelle service en gemak.

Brochure

Download hier de algemene folder van Holland Recycling (430 Kb PDF)