Recycling Schroot, Metalen, Elektronica & IT-hardware - Winnaar MVO-award 2017!

Telefoon: 0411 - 650 019

Fax: 0411 - 745 000

E-mail: info@hollandrecycling.nl

Mijn winkelwagen

Neem contact op

 • Ledigen vetputten

  Putvet betreft het vet, dat gescheiden wordt in zogenaamde vetvangputten, die bij onder meer horecalocaties geplaatst zijn tussen de keuken en het riool.

  Recycling
  Het ingezamelde vet wordt samen met swill verwerkt in een vergister, waar biogas wordt opgewerkt. Na de vergisting wordt het overige materiaal gebruikt als meststof.

  Offerte
 • Inzameling gevaarlijk afval

  Elk bedrijf, elke organisatie en elk huishouden produceert gevaarlijk afval. Met 'gevaarlijk afval' bedoelen we alle afvalstoffen die bedreigend zijn voor mens & milieu. Geen wonder dat de overheid strenge wetten en richtlijnen heeft opgesteld voor het veilig ophalen, transporteren, verwerken en opslaan van gevaarlijke afvalstoffen.

  Inzamelingsmiddelen
  Voor iedere gevaarlijk afvalstroom bestaat voorschreven emballage om de betreffende stroom in te zamelen en te laten afvoeren.

  Offerte
 • Ledigen olie, water en/of slibputten

  De overheid stelt strenge eisen aan het lozen van afvalwater dat verontreinigd is door slib en oliën. Garagebedrijven, wasstraten en andere ondernemingen in deze sector zijn dan ook verplicht een Olie/water/slib afscheider te plaatsen.

  Deze wordt geïnstalleerd tussen het lozingspunt en het openbare riool. De olie/water/slib afscheider  is een speciaal geconstrueerde put gevuld met water. Hier wordt het olie/watermengsel uit de slibvangput gescheiden

  Holland Recycling is u graag van dienst met advies, installatie, onderhoud, lediging, reiniging, inspectie en vervanging van deze afscheider.

  Offerte