Doelgericht met uitdagingen?

Pijlsnel meegroeien?

Gedreven in een hecht team van professionals?

Commercieel Medewerker Binnendienst (M/V)

Holland Recycling is een jong en innovatief recyclingbedrijf voor een verantwoorde verwerking van elektronica en restmetalen. Voorop staat: een Goed milieu, een Betere prijs en de Beste service. Met een klein, hecht team van gedreven professionals biedt Holland Recycling haar klanten de beste service op het gebied van elektronica- en metaalrecycling. Omdat het bedrijf groeiende is, zijn wij voor onze vestiging in Boxtel per direct op zoek naar een gedreven starter:

Commercieel Medewerker Binnendienst (M/V)

Functieomschrijving

Houd jij van uitdagingen in een snelle groeimarkt? Als je daar als Commercieel Medewerker Binnendienst zelfstandig in mee kunt meegroeien, ben jij voor ons de aangewezen persoon. Als onze nieuwe collega sta je onze internationale klanten professioneel te woord over allerhande vragen en aanvragen. Je bent de schakel in ons team tussen de klanten en de interne organisatie, waarbij jouw dienstverlenende instelling goed tot zijn recht komt. Je ondersteunt de accountmanagers met het verwerken van in- en verkopen in ons systeem en door het uitwerken van verschillende zaken zoals in- en verkoopbevestigingen, verklaringen en registraties.

Je bent een schakel tussen sales en operations. Door het informeren van onze werfmedewerkers over gemaakte afspraken enerzijds, door het geven van terugkoppeling aan de accountmanagers anderzijds. Je bewaakt het proces en de doorlooptijden van orders. Via telefoon en e-mail sta je onze internationale klanten te woord, beheersing van de Engelse taal is dan ook vereist, Duits is een pré. Ook heb je klantencontact via de balie en bedien je de weegbrug.

Ons kleine en gezellige team zorgt ervoor dat je er snel bij hoort. Betrouwbaarheid, representativiteit, zelfinitiatief en teamspirit zijn de belangrijkste schakels. De functie biedt veel vrijheid voor het op eigen wijze uitvoeren van het werk.

De hoofdtaken bestaan uit

Wij vragen

Wij bieden
Een zelfstandige en uitdagende startersfunctie, met doorgroeimogelijkheden, in een jong en snelgroeiend bedrijf. Een prima marktconform salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij een prettige en collegiale werksfeer in een bedrijf met een no-nonsens cultuur. Bij gebleken geschiktheid bieden wij in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring passend bij de functie. Het betreft een fulltime functie.

Ben jij klaar voor een veelzijdige en uitdagende functie?
Laat het ons weten! Mail je CV met motivatie naar m.arai@hollandrecycling.nl. Voor meer informatie neem je contact op met de heer Majid Arai.