Sterk zelfstandig?

Een echte can do-mentaliteit?

Een groot zelflerend vermogen?

Operationeel Medewerker

Holland Recycling is een innovatief recyclingbedrijf voor een verantwoorde verwerking van elektronica en restmetalen. Voorop staat: een Goed milieu, een Betere prijs en de Beste service. Dankzij onze eigen innovatieve recyclingtechnologie en manuele ontmanteling bereiken we recyclingpercentages van meer dan 98%. De Beste Service wordt geboden door een gedreven team professionals. Met een enorme drive en betrokkenheid. Om te kunnen blijven groeien willen we ons team voor onze vestiging in Boxtel versterken met een gedreven:

Operationeel Medewerker

Functieomschrijving:

Ben je op zoek naar een zelfstandige functie, heb je een echte can do-mentaliteit en een groot zelflerend vermogen? Dan past de functie Operationeel Medewerker perfect bij jou. Je helpt klanten vlot met laden en lossen en bepaalt daarbij de kwaliteit van inkomende en uitgaande goederen. Je bent in staat nauwkeurig weeggegevens en kwaliteitsgegevens te registreren. Hierbij hoort een hoge mate van gedrevenheid en accuratesse. Het opdoen van productkennis van ons brede en diepe assortiment aritkelen is een wezenlijk onderdeel binnen je functie. In je team krijg je dan ook de ruimte om te leren.

Omschrijving hoofdtaken:

Wij vragen:

Wij bieden:

Een zelfstandige en uitdagende functie in een degelijk en snelgroeiend bedrijf. Een prima marktconform salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij een prettige en collegiale werksfeer in een bedrijf met een no-nonsens cultuur. Bij gebleken geschiktheid bieden wij in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring passend bij de functie. Het betreft een fulltime functie met doorgroeimogelijkheden.

Spreekt deze functie je aan? Laat het ons weten! Mail je brief en je CV naar r.verduijn@hollandrecycling.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer R.Verduijn.