Zelfstandig werken?

Affiniteit met logistiek?

Gedreven en gezellig team?

Operationeel Medewerker

Holland Recycling is een innovatief recyclingbedrijf voor een verantwoorde verwerking van elektronica en restmetalen. Wij bieden de beste service met een gedreven team van professionals. Om te kunnen blijven groeien willen we ons team voor onze vestiging in Boxtel versterken met een gedreven:

Operationeel Medewerker

Functieomschrijving
Ben je op zoek naar een functie waarbij je zowel zelfstandig als in groepsverband werkt? Houd je van aanpakken en ben je proactief? Dan past de functie Operationeel Medewerker perfect bij jou! Als operationeel medewerker geniet je veel zelfstandigheid bij het uitvoeren van je werkzaamheden. Je werkt onder leiding van de werfmanager en voert diverse werkzaamheden zelfstandig uit. Denk hierbij aan het uitpakken van inkomende orders, verzendklaar maken van uitgaande orders en het helpen van klanten met laden en lossen. Hierbij is productkennis van elektronica en metalen erg belangrijk. Geen zorgen, dit leren we je tijdens het werk. Bij Holland Recycling werk je binnen een gedreven maar vooral ook gezellig team.

 Omschrijving hoofdtaken
- Wegen, accepteren en sorteren van de inkomende materialen.
- Laden en lossen met een heftruck.
- Inpakken en uitpakken van diverse orders.
- Opruimen en netjes houden van de werf.
- Meewerken op de werf in alle voorkomende werkzaamheden.

 Wij vragen
- Goede beheersing van de Nederlandse taal.
- Goede communicatieve en sociale vaardigheden.
- Klantvriendelijke en servicegerichte houding.
- Stressbestendig, flexibel en geen 8 tot 5 mentaliteit.
- Prés: ervaring met de computer, heftruck certificaat, BHV en/of VCA certificaat.

Wij bieden
Een zelfstandige en uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf. Een marktconform salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij een prettige en collegiale werksfeer in een bedrijf met een no-nonsens cultuur. Bij gebleken geschiktheid bieden wij in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd. Het salaris is afhankelijk van vakbekwaamheid passend bij de functie. Het betreft een fulltime functie met een werkweek van 45 uren.


Spreekt deze functie je aan? Laat het ons weten! Mail je brief en je CV naar info@hollandrecycling.nl. Neem gerust contact op voor meer informatie. Dit kan per e-mail maar ook telefonisch via 0411-650 019.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.