Zelfstandig werken?

Affiniteit met logistiek?

Gedreven en gezellig team?

Operationeel Medewerker

Word jij ons nieuwe werftalent?

Heb jij een echte aanpakkersmentaliteit? Vind je het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband te werken? Lijkt de wereld van elektronica- en metaalrecycling jou interessant? Lees dan verder. Deze vacature is je wellicht op de buik geschreven! Wij zoeken namelijk nieuwe collega’s voor onze werf in Boxtel.

Wie zijn wij? 

Wij zijn Holland Recycling uit Boxtel, in de wijde omgeving bekend als toppers in recycling. De afgelopen jaren groeiden wij hard doordat wij in staat zijn goede prijzen te bieden vanwege ons grote, internationale afnemersnetwerk. Holland Recycling is als een spin in het web van de internationale elektronica- en metaalrecycling. Met afnemers wereldwijd en een groot assortiment aan materialen is geen dag saai of hetzelfde.

Wat verwachten wij van jou? 

Wij werken hard maar tussen de bedrijven door is er volop ruimte voor een praatje en een geintje. Als onze nieuwe Logistiek / Operationele medewerker verwachten wij dat jij met trots onze bedrijfskleuren draagt.

Wat heb je nodig voor deze baan?

Maar wat houdt het werk dan in?

We beginnen om 7 uur en werken tot 5. Onze goede koffie helpt met het opstarten in de ochtend. Vrijwel altijd krijgen we al het werk op tijd af, mocht het eens nodig zijn om een uurtje langer te blijven dan vind je dat niet erg.

Holland Recycling en de markt van elektronica recycling veranderen continu. Jouw werkzaamheden en kennis zullen dus regelmatig veranderen. Lekker veel afwisseling dus!

Er heerst een ontspannen werksfeer en er is volop ruimte voor een praatje met collega’s. Natuurlijk moet het werk aan het eind van de dag wel af. Dat komt wel goed met ons gedreven team. Als operationeel medewerker houd je je bezig met het inwegen en sorteren van binnenkomende goederen. Ook zal je soms elektronica demonteren. Verder laad- en los je vrachtwagen met gebruik van een heftruck. Ook help je klanten met het uitladen, wegen en accepteren van verschillende materialen, je leert om alles meteen in ons systeem te registreren. Natuurlijk neem jij de verantwoordelijkheid om tijdens dit alles je werkplek schoon te houden.

Wat krijg je hiervoor terug? 

Voor wat, hoort wat. Fair enough. Jij ontvangt bij ons een mooi marktconform salaris. Reken verder op goede secundaire arbeidsvoorzieningen en pensioenopbouw. Het uiteindelijke salaris bespreken we graag tijdens een persoonlijk gesprek en is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Wat niet op je loonstrook staat, maar wat je er wel bij krijgt zijn gezellige collega’s, iedere vrijdag een borrel en regelmatig leuke activiteiten met het hele team.

Hebben we een match? 

Zie je mogelijkheden om ons team te versterken? Kom gerust eens op gesprek om ons bedrijf te leren kennen. Mail je brief en je CV naar Koos Robben via info@hollandrecycling.nl.

Of bel als je eerst meer informatie wilt naar: 0411-650 019.