Sterk zelfstandig?

Een echte can do-mentaliteit?

Een groot zelflerend vermogen?

Operationeel Medewerker

Holland Recycling is een innovatief recyclingbedrijf voor een verantwoorde verwerking van elektronica en restmetalen. Voorop staat: een Goed milieu, een Betere prijs en de Beste service. Dankzij onze eigen innovatieve recyclingtechnologie en manuele ontmanteling bereiken we recyclingpercentages van meer dan 98%. De Beste Service wordt geboden door een gedreven team professionals. Met een enorme drive en betrokkenheid. Om te kunnen blijven groeien willen we ons team voor onze vestiging in Boxtel versterken met een gedreven:

Operationeel Medewerker niveau 2

Functieomschrijving:

Ben je op zoek naar een functie waarbij je zowel zelfstandig als in groepsverband werkt en heb jij een echte can do-mentaliteit en een groot zelflerend vermogen? Dan past de functie Operationeel Medewerker niveau 2 perfect bij jou. Je werkt onder leiding van de werfmanager en voert diverse werkzaamheden uit, zoals het uitpakken van orders, verzendklaar maken van orders, het helpen van klanten met laden en lossen en bepaalt daarbij de kwaliteit van inkomende en uitgaande goederen. Je bent in staat nauwkeurig registraties uit te voeren, waarbij een hoge mate van accuratesse komt kijken. Het opdoen van productkennis van ons brede en diepe assortiment artikelen is een belangrijk onderdeel binnen je functie. In je team krijg je dan ook de ruimte om te leren.

Omschrijving hoofdtaken:

Wij vragen:

Wij bieden:

Een zelfstandige en uitdagende functie in een degelijk en snelgroeiend bedrijf. Een marktconform salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij een prettige en collegiale werksfeer in een bedrijf met een no-nonsens cultuur. Bij gebleken geschiktheid bieden wij in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd. Het salaris is afhankelijk van vakbekwaamheid passend bij de functie. Het betreft een fulltime functie met een werkweek van 45 uren.

Spreekt deze functie je aan? Laat het ons weten! Mail je brief en je CV naar r.verduijn@hollandrecycling.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer R. Verduijn.