Wat wilt u laten recyclen?

Inkoopprijzen

Holland Recycling koopt een grote diversiteit aan elektronica, componenten en metalen in. In onderstaand overzicht vindt u een selectie aan materialen die wij inkopen. Staat uw materiaal niet in dit overzicht? Neem dan contact op.

Om in staat te zijn hoge prijzen te betalen, hanteren wij een minimale opbrengst van € 1.000,- per aanlevering. Kleinere partijen worden door ons niet vergoed. Weergegeven prijzen zijn op basis van partijen welke gesorteerd en zonder verpakking worden aangeleverd.

Hier vindt u meer informatie over zelf aanleveren. Ook bieden wij verschillende ophaalmogelijkheden. Neem contact op om te informeren naar mogelijkheden en voorwaarden.

Wilt u data laten vernietigen conform AVG/GPDR-richtlijnen en volgens DIN-norm 66399, veiligheidsniveau H5? Zie dan onze pagina over datavernietiging.


Recycling oude apparaten

Heeft u grote hoeveelheden oude apparaten? Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen en recyclen van elektronica. Door middel van een groot netwerk en internationaal zeer goede contracten bij eindverwerkers, zijn wij in staat hoge vergoedingen te betalen voor elektronica. Wij zijn geïnteresseerd in IT-hardware, zoals computers, thin-cliënts, servers, switches maar ook in onderdelen hiervan, zoals RAM-geheugens, CD/DVD-drivers, harde schijven en printplaten. Daarnaast bieden wij concurrerende prijzen voor o.a. telecomapparatuur en diverse andere elektronica.

Holland Recycling is een volledig gecertificeerde verwerker. Wij zijn onder anderen in bezit van een geldige ISO-9001-, ISO-14001- en WEEELABEX-certificaten. Hiermee waarborgen wij onze kwaliteit en zorgen we dat al onze activiteiten op een zo duurzaam mogelijke wijze worden uitgevoerd met de hoogst mogelijke recyclingpercentages. Bekijk hier al onze certificeringen.

Productvernietiging

Wilt u zeker weten dat uw materialen worden vernietigd? Heeft u nieuwe producten met een productiefout of retourgoederen die niet meer op de markt mogen komen? Vraag om de mogelijkheden voor productvernietiging. Wij kunnen uw producten uitpakken en vernietigen. Achteraf ontvangt u een vernietigingsverklaring met bewijs van vernietiging. Neem contact op en vermeld minimaal om wat voor producten het gaat, op welke wijze deze verpakt zijn en om welk aantal producten het gaat.

Elektronica hergebruik

Dutch Hardware Trading, een zusteronderneming van Holland Recycling, is gespecialiseerd op hergebruik / reuse van elektronica. Hierbij ligt de focus met name op IT-hardware. Door elektronica op te controleren, upgraden en schoon te maken krijgen deze apparaten een tweede leven. Deze mogelijkheid kan met name interessant zijn bij jong-gebruikte elektronica.

Datavernietiging

Bij beide bedrijven is datavernietiging mogelijk. Holland Recycling kan conform AVG / GDPR-richtlijnen harde schijven shredderen. Kijk hier voor meer informatie over datavernietiging. Dutch Hardware Trading gebruikt Certus Software om gecertificeerd harde schijven te wipen. Data wordt 100% vernietigd!

Heeft u vragen over onze prijzen of inkoopcategorieën, neem dan gerust contact op. Wij helpen u graag met het doen van een passend aanbod. Indien gewenst kunt u een afspraak maken met onze vertegenwoordiger om op uw locatie de mogelijkheden die wij bieden te bespreken.