Partner van bedrijven, instellingen en organisaties voor recycling en datavernietiging

Verwerk uw elektronica afval legaal volgens de WEEELABEX-regels

Vernietig datadragers conform AVG-richtlijnen

Passend bij uw MVO-beleid

Waarom Holland Recycling

Holland Recycling is een innovatief recyclingbedrijf voor een verantwoorde verwerking van E-waste en Metalen en het vernietigen van data. Voorop staat: een Goed milieu, een Betere prijs en de Beste service.

Dankzij onze eigen recyclingtechnologie en manuele ontmanteling bereiken we recyclingpercentages van meer dan 98%! Vanzelfsprekend komt dit het milieu ten goede: uw afval verdwijnt niet op de vuilnisbelt, maar wordt een grondstof voor nieuwe producten. Een belangrijke basis voor verdere groei in de circulaire economie is het WEEELABEX-certificaat, dat we verkregen voor het verwerken van elektronica. En we vernietigen datadragers volledig conform de AVG-richtlijnen.

Staat maatschappelijk verantwoord ondernemen bij u ook voorop? Door via ons uw afval te laten afvoeren, helpen we u daar indirect mee. We bieden namelijk vele mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt prima kansen zich te ontwikkelen. Met hen én met u richten we ons op groei en innovatie met winst voor mens, maatschappij en milieu. Zo profiteert iedereen van de MVO voordelen!

Intensieve contacten met andere bedrijven in de circulaire keten verschaffen een concurrerend voordeel waardoor we onze relaties de maximale waarde kunnen bieden voor e-waste, schroot en metalen. Per bank of contant.

Onze flexibele organisatie en personeel met een professioneel serviceniveau staat graag voor u klaar.