Maximale waarde voor uw oude materialen
Hoog percentage afval wordt gerecycled
Passend bij uw MVO-beleid

Waarom Holland Recycling

Holland Recycling is een innovatief recyclingbedrijf voor een verantwoorde verwerking van elektronica en restmetalen. Voorop staat: een Goed milieu, een Betere prijs en de Beste service.

Dankzij onze eigen recyclingtechnologie en manuele ontmanteling bereiken we recyclingpercentages van meer dan 98%! Vanzelfsprekend komt dit het milieu ten goede: uw afval verdwijnt niet op de vuilnisbelt, maar wordt een grondstof voor nieuwe producten. Een belangrijke basis voor verdere groei in de circulaire economie is het WEEELABEX-certificaat, dat we als opkoper van elektronica verkregen voor het verwerken met een specifieke focus op de IT-, Telecom-, Militaire en Medische sector.

Staat maatschappelijk verantwoord ondernemen bij u ook voorop? We helpen u er graag mee. We bieden vele mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt prima kansen zich te ontwikkelen. Met hen én met u richten we ons op groei en innovatie met winst voor mens, maatschappij en milieu. Zo profiteert iedereen van de enorme financiële MVO voordelen!

Intensieve contacten met andere bedrijven in de circulaire keten verschaffen een concurrerend voordeel waardoor wij u de maximale waarde kunnen bieden voor uw e-waste, schroot en metalen. Per bank of contant.

Onze flexibele organisatie en personeel met een professioneel serviceniveau staat graag voor u klaar.