DONATIE

Heeft u wel eens overwogen om met uw afgeschreven hardware een wens in vervulling te laten gaan? Holland Recycling is trotse partner van Make-A-Wish Nederland. MAW Nederland vervult allerliefste wensen van ernstig zieke kinderen. Via ons IT-donatie programma kunt u bijdragen aan het in vervulling laten gaan van een liefste wens. Bekijk hieronder de video van de allerliefste wens van Ize.

De allerliefste wens van een ernstig ziek kind in vervulling laten gaan met uw oude IT. Hoe mooi kan het zijn!

Wat houdt IT-donatie in?

De hardware die wij voor onze zakelijke klanten recyclen of refurbishen is afgeschreven. Deze apparaten hebben geen waarde meer in de boekhouding, maar hebben evengoed een restwaarde. Deze restwaarde kan een groot verschil maken voor één van de wenskinderen van Make-A-Wish Nederland. Door deel te nemen aan ons IT-donatie programma kiest u ervoor om de gehele restwaarde of een deel daarvan te doneren. Holland Recycling adopteert voor iedere € 5.000,- die met dit programma wordt opgehaald één wens namens alle donateurs. Alle bedragen die wij namens u mogen doneren worden door ons met nog eens 10% verhoogd!

Zo werkt IT-doneren:

 1. We bepalen de waarde van uw hardware.
 2. Wij halen alles bij u op.
 3. Alles wordt gecontroleerd en verwerkt.
 4. U ontvangt een factuur en milieucertificaat.
 5. De restwaarde of een deel hiervan wordt gedoneerd.

Wensen zijn maatwerk

Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens van ernstig zieke kinderen en hun omgeving weer hoop en vertrouwen geeft, en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. En dat impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling. Zo maken wij met elkaar herinneringen die een leven lang mee gaan. Klinkt dat als muziek in de oren? Help ons dan mee door de restwaarde van uw oude hardware te doneren aan het goede doel.

Teller

Voor iedere € 5.000,- die gedoneerd wordt adopteert Holland Recycling namens alle donateurs een wens. Holland Recycling is begonnen met een inleg van € 2.500,- en verhoogt alle inbreng met nog eens 10%. Zie hieronder hoe ver we zijn met het realiseren van de volgende wens! Make-A-Wish heeft een speciale actiepagina waarop alle donaties zichtbaar zijn, zo weet u zeker wat er met uw geld gebeurt!

We hopen hier snel de mooiste wensen te laten zien, wensen die in vervulling zijn gegaan door de bedragen die middels ons donatieprogramma zijn opgehaald. Bekijk hier Wish Journeys die al door Make-A-Wish en hun andere partners zijn gerealiseerd.

Veelgestelde vragen over IT doneren

 • Waarom zou ik mijn hardware doneren?

  U kunt als bedrijf en/of instelling het verschil maken. Met uw hardware donatie kunt u een liefste wens van een ernstig ziek kind in vervulling laten gaan.

 • Kan ik ook een gedeelte van de waarde van mijn hardware doneren?

  Ja, u kunt zelf aangeven hoeveel u wilt doneren. Alle bijdragen zijn meer dan welkom.

 • Doet Holland Recycling zelf ook actief mee aan het IT donations programma?

  Jazeker, Holland Recycling doneert altijd 10% extra. Ook doneren wij van iedere datadrager die wij vernietigen €0,25 aan Make–A–Wish.

 • Kan ik mijn donatie ergens terug zien?

  Uw donatie wordt gepubliceerd op de website van Make-A-Wish. Als u graag wilt dat wij anoniem doneren kunnen wij dit ook verzorgen.

 

Afspraak maken

Maak nu een afspraak of vraag om een waardebepaling. Draag samen met ons bij aan het vervullen van een allerliefste wens van een ernstig ziek kind.

 

Zelf doneren

U kunt natuurlijk ook direct zelf een donatie doen via onze actiepagina. Een allerliefste wens draagt aantoonbaar bij aan het behandelproces van wenskinderen.