DONATIE

Heeft u IT-hardware of datadragers waar u niets meer mee doet? Doneer de restwaarde van uw oude zakelijke hardware dan aan het goede doel! Holland Recycling heeft een IT-donatie programma en werkt samen met Make-A-Wish Nederland. Bekijk hieronder de video van Ize’s allerliefste wens en laat ook met uw afgeschreven IT-apparatuur een kinderwens in vervulling gaan.

De allerliefste wens van een ernstig ziek kind in vervulling laten gaan met uw oude IT. Hoe mooi kan het zijn!

Wat is IT-donatie?

Wij recyclen en refurbishen afgeschreven hardware of ICT-apparatuur voor bedrijven. Deze oude laptops, monitoren, routers, tablets of telefoons zijn voor u niks meer waard, maar ze kunnen wel een restwaarde hebben. Uw oude MacBook of iPad doneren kan dus een groot verschil uitmaken. Doe mee aan ons IT-donatie programma. U kiest zelf of de gehele restwaarde of een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan het goede doel. Voor iedere € 5.000 aan IT-donaties die we ophalen, gaat één wens in vervulling namens alle donateurs. Van alle bedragen die wij van u mogen doneren, verhogen wij het totale donatiebedrag ook nog eens met 10%!

Hoe werkt IT-doneren:

 1. We bepalen de waarde van uw hardware.
 2. We halen uw hardware op bij u op kantoor.
 3. We controleren en verwerken alles veilig.
 4. U krijgt een factuur en milieucertificaat.
 5. U kiest: gehele of een deel van de restwaarde doneren.

Wensen vervullen = maatwerk

Onderzoek laat zien dat ernstig zieke kinderen weer hoop en vertrouwen krijgen wanneer hun allerliefste wens in vervulling gaan. Om dit te realiseren gaat er een zorgvuldig geplande Wish Journey aan vooraf. Tijdens dit traject is een grote groep mensen maandenlang bezig met een plan op maat. Vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling denken ze na over hoe ze een blijvende impact kunnen creëren. Wilt u ook mooie herinneringen creëren voor een kind, die een leven lang meegaat? Help dan mee. Doneer de restwaarde van uw oude IT-hardware en help het goede doel.

Teller

Holland Recycling adopteert namens alle donateurs een wens voor iedere € 5.000,- aan IT donaties. We begonnen met een inleg van € 2.500,- en verhogen alle opbrengsten met nog eens 10%.

Wilt u weten hoeveel geld er al opgehaald is? Bekijk dan deze speciale actiepagina van Make-A-Wish. Alle donaties vindt u hier terug en zo weet u zeker wat er met uw geld gebeurt!

Bekijk hier Wish Journeys die al door Make-A-Wish en hun andere partners zijn gerealiseerd. Hopelijk kunnen we hier binnenkort onze eigen wensen laten zien die in vervulling zijn gegaan door ons donatieprogramma. Doneer dus vandaag nog uw oude IT-apparaten en help mee!

Veelgestelde vragen over IT-doneren

 • Waarom zou ik mijn hardware doneren?

  U kunt als bedrijf en/of instelling het verschil maken. Met uw hardware donatie kunt u een liefste wens van een ernstig ziek kind in vervulling laten gaan.

 • Kan ik ook een gedeelte van de waarde van mijn hardware doneren?

  Ja, u kunt zelf aangeven hoeveel u wilt doneren. Alle bijdragen zijn meer dan welkom.

 • Doet Holland Recycling zelf ook actief mee aan het IT donations programma?

  Jazeker, Holland Recycling doneert altijd 10% extra. Ook doneren wij van iedere datadrager die wij vernietigen €0,25 aan Make–A–Wish.

 • Kan ik mijn donatie ergens terug zien?

  Uw donatie wordt gepubliceerd op de website van Make-A-Wish. Als u graag wilt dat wij anoniem doneren kunnen wij dit ook verzorgen.

 • Welke IT-apparatuur kan ik doneren?

  Holland Recycling neemt vrijwel alle soorten elektronica in. Denk hierbij aan oude printplaten, computers, laptops, telefoons, smartphones, monitoren, harde schijven, servers, tapes en andere IT-gerelateerde datadragers. Alle randapparaten, zoals kabels en toebehoren nemen we ook meteen voor u mee. We nemen geen koel- of vriesapparaten (of gerelateerd) in. Stuur ons gerust een bericht om te controleren of we uw zakelijke IT-apparatuur kunnen innemen.

 • Vanaf hoeveel kg komt Holland Recycling IT-apparatuur ophalen?

  Als u minimaal 150 kg aan oud elektrisch apparatuur heeft, dan kunt u deze gratis laten afvoeren door Holland Recycling. Ook bij minder dan 150 kilo aan IT-apparatuur kunnen we eventueel bij u langskomen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel. Voor een aantrekkelijk bedrag voeren wij alles veilig voor u af. U hoeft niet meer naar de milieustraat!

 

Afspraak maken

Maak nu een afspraak of vraag om een waardebepaling. Draag samen met ons bij aan het vervullen van een allerliefste wens van een ernstig ziek kind.

 

Zelf IT-doneren

U kunt natuurlijk ook direct zelf een donatie doen via onze actiepagina. Een allerliefste wens draagt aantoonbaar bij aan het behandelproces van wenskinderen.