LAPTOPS RECYCLEN

Oude laptops inleveren

Ze zijn niet meer weg te denken uit het zakelijke leven! Vooral sinds de corona uitbraak hebben deze handige apparaten ervoor gezorgd dat we plaats- en tijdsonafhankelijk kunnen werken. Ook merken we meer dan ooit dat laptops in het huidige digitale tijdperk snel verouderen. Wat doet u met uw oude laptops en waar moet u op letten wanneer u laptops laat recyclen?

Hoe werkt laptop recycling?

Oude laptops inleveren was nog nooit zo makkelijk! Benieuwd hoe het werkt?
Bij vragen staan we u graag te woord via telefoon, e-mail of WhatsApp.

 1. Maak een afspraak.
 2. We nemen snel contact met u op.
 3. We plannen een afspraak.
 4. Wij regelen de logistiek en halen alles op.
 5. U ontvangt een milieucertificaat én 0-factuur.

Oude laptops recyclen op zijn duurzaamst

Laptops bestaan uit veel waardevolle onderdelen, zowel wanneer deze onderdelen in werkende conditie zijn als wanneer deze gerecycled moeten worden. Holland Recycling biedt een uniek en duurzaam concept voor het laten recyclen van onder andere oude laptops en computers. Wij kijken namelijk op onderdelenniveau naar mogelijkheden voor hergebruik. Is uw laptop bijvoorbeeld kapot, terwijl het scherm nog prima werkt? Dan wordt het scherm door ons getest, gedemonteerd en verhandeld aan refurbishment bedrijven binnen Europa. Zo gaat dit ook met alle andere componenten. Door deze werkwijze is uw bedrijf niet alleen verzekerd van de meest duurzame aanpak, maar wordt ook de hoogste waarde gecreëerd. Alle handelingen worden door ons uitgevoerd onder onze WEEELABEX-certificering, waarmee de kwaliteit van onze dienstverlening wordt gegarandeerd! Uw oude laptops verkopen voor geld? Vraag dan snel een waardebepaling aan.

Dankzij ons unieke concept bent u verzekerd van de meest circulaire en duurzame werkwijze.

Oude laptops veilig recyclen

Wilt u zeker zijn dat uw data niet op straat komt te liggen? En wilt u zeker weten dat uw elektronica veilig en duurzaam wordt verwerkt volgens de hoogste standaarden? Kies dan voor een WEEELABEX-gecertificeerd bedrijf. Holland Recycling verwerkt elektronica, maar is daarbij specialist op het gebied van datavernietiging. Wij kunnen harde schijven wissen met gecertificeerde Certus Software of mechanisch vernietigen conform DIN66399 beschermingsklasse 3, veiligheidsniveau H5. Heeft u meerdere laptops jonger dan 5 jaar? Controleer dan of dat wij deze van u kunnen opkopen.

Veelgestelde vragen over laptops recyclen

 • Waar kun je oude laptops inleveren?

  Voor bedrijven en instellingen heeft Holland Recycling een ophaalservice. Vraag ons gerust naar de voorwaarden.

 • Wat doe je met oude laptops?

  Uw oude laptops weggooien is zonde en niet duurzaam, want deze bevatten tal van grondstoffen. Bij Holland Recycling zorgen we ervoor dat laptops zodanig worden verwerkt dat de grondstoffen behouden blijven.

 • Wat zijn oude laptops waard?

  De waarde van oude laptops fluctueert met de grondstoffenprijzen. Vraag ons gerust om de actuele waarde.

 • Waarom oude laptops inleveren bij Holland Recycling?

  Wij zorgen ervoor dat je oude laptops duurzaam gerecycled worden, voeren een transparante prijsvorming, hebben een uitstekende service en een snelle betaling.

 

Laptops recyclen

Kunnen wij u helpen bij het laten recyclen van al uw oude laptops? Maak dan eenvoudig en snel online een afspraak.

 

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over ons, onze diensten, een prijsopgave of iets anders? Bel direct of maak een afspraak via het contactformulier.