LAPTOPS RECYCLEN

Oude laptops inleveren

Heeft u oude laptops of MacBooks waar u niets meer mee doet? Uw oude laptops weggooien is zonde, want vaak kunnen deze nog prima worden opgelapt. Werken ze echt niet meer? Dan zijn de grondstoffen soms alsnog wat waard. Gooi uw oude zakelijke laptops dus niet weg, maar laat ze recyclen. Vraag een waardebepaling aan of lees hoe we uw laptops veilig voor u weggooien en verwerken.

Hoe werkt laptop recycling?

Oude laptops inleveren was nog nooit zo makkelijk! Benieuwd hoe het werkt?
Bij vragen staan we u graag te woord via telefoon, e-mail of WhatsApp.

 1. Maak een afspraak.
 2. We nemen snel contact met u op.
 3. We plannen een afspraak.
 4. Wij regelen de logistiek en halen alles op.
 5. U ontvangt een milieucertificaat én 0-factuur.

Oude laptops recyclen op zijn duurzaamst

Laptops bestaan uit veel waardevolle onderdelen, zowel wanneer deze onderdelen in werkende conditie zijn als wanneer deze gerecycled moeten worden. Holland Recycling biedt een uniek en duurzaam concept voor het laten recyclen van onder andere oude laptops en computers. Wij kijken namelijk op onderdelenniveau naar mogelijkheden voor hergebruik. Is uw laptop bijvoorbeeld kapot, terwijl het scherm nog prima werkt? Dan wordt het scherm door ons getest, gedemonteerd en verhandeld aan refurbishment bedrijven binnen Europa. Zo gaat dit ook met alle andere componenten. Door deze werkwijze is uw bedrijf niet alleen verzekerd van de meest duurzame aanpak, maar wordt ook de hoogste waarde gecreëerd. Alle handelingen worden door ons uitgevoerd onder onze WEEELABEX-certificering, waarmee de kwaliteit van onze dienstverlening wordt gegarandeerd! Uw oude laptops verkopen voor geld? Vraag dan snel een waardebepaling aan.

Dankzij ons unieke concept bent u verzekerd van de meest circulaire en duurzame werkwijze.

Oude laptops veilig recyclen

Wilt u zeker zijn dat uw data niet op straat komt te liggen? En wilt u zeker weten dat uw elektronica veilig en duurzaam wordt verwerkt volgens de hoogste standaarden? Kies dan voor een WEEELABEX-gecertificeerd bedrijf. Holland Recycling verwerkt elektronica, maar is daarbij specialist op het gebied van datavernietiging. Wij kunnen harde schijven wissen met gecertificeerde Certus Software of mechanisch vernietigen conform DIN66399 beschermingsklasse 3, veiligheidsniveau H5. Heeft u meerdere laptops jonger dan 5 jaar? Controleer dan of dat wij deze van u kunnen opkopen.

Oude laptops inleveren voor goed doel

Heeft u oude laptops die u niet meer gebruikt? Wilt u er een goed doel mee steunen? Door ze in te leveren bij Holland Recycling helpt u mee aan het in vervulling gaan van een liefste wens van een ernstig ziek kind.

Wilt u meer informatie over oude laptops inleveren voor goed doel? Bekijk dan onze speciale pagina over IT-donatie.

Hoe maak ik mijn laptop helemaal leeg?

Wilt u uw oude laptops inleveren bij Holland Recycling? Bekijk dan de onderstaande stappen. U kunt uw laptops leegmaken of opschonen voordat u deze aan ons overdraagt. Door deze eventuele stappen te volgen, zorgt u ervoor dat iedere laptop volledig leeg is en klaar is voor recycling.

Met de juiste veiligheidsmaatregelen komt uw vertrouwelijke data nooit terecht in de verkeerde handen. Holland Recycling gaat veilig om met de data op uw laptops. Ook kunnen we de harde schijven wissen of de harddisks fysiek versnipperen wanneer u dit niet kan of wenst te doen.

 1. Back-up maken
  Maak een back-up van belangrijkste bestanden voordat u de laptops wist. De gegevens die u wilt behouden kunt u bijvoorbeeld overzetten op een externe harde schijf, cloudopslag of andere veilige datadrager.
 2. Herstellen naar fabrieksinstellingen
  Zet het besturingssysteem terug naar de staat waarin die stond toen u de laptop voor het eerst kocht. Bekijk de gebruikershandleiding of zoek online naar instructies voor uw laptopmodel.
 3. Persoonlijke bestanden verwijderen
  Wilt u extra zekerheid of lukt het niet om de laptop te resetten? Dan kunt u de bestanden met persoonlijke informatie handmatig verwijderen. Ga bijvoorbeeld naar de map Documenten, Afbeeldingen of Downloads. U verwijdert bestanden permanent door ze naar de prullenbak te slepen en deze hierna leeg te maken.
 4. Harde schijf formatteren
  Uw harde schijf of SSD kunt u formatteren. Met deze grondige methode worden alle gegevens en programma’s op de harde schijf gewist, inclusief het besturingssysteem.

Interesse? Neem contact met ons op

Benieuwd naar de waardebepaling van uw oude elektronica? Vul onderstaande velden in en dan neemt onze accountmanager binnen 1 werkdag contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen over laptops recyclen

 • Waar kun je oude laptops inleveren?

  Voor bedrijven en instellingen heeft Holland Recycling een ophaalservice. Vraag ons gerust naar de voorwaarden.

 • Wat doe je met oude laptops?

  Uw oude laptops weggooien is zonde en niet duurzaam, want deze bevatten tal van grondstoffen. Bij Holland Recycling zorgen we ervoor dat laptops zodanig worden verwerkt dat de grondstoffen behouden blijven.

 • Wat zijn oude laptops waard?

  De waarde van oude laptops fluctueert met de grondstoffenprijzen. Vraag ons gerust om de actuele waarde.

 • Waarom oude laptops inleveren bij Holland Recycling?

  Wij zorgen ervoor dat je oude laptops duurzaam gerecycled worden, voeren een transparante prijsvorming, hebben een uitstekende service en een snelle betaling.

 

Laptops recyclen

Kunnen wij u helpen bij het laten recyclen van al uw oude laptops? Maak dan eenvoudig en snel online een afspraak.

 

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over ons, onze diensten, een prijsopgave of iets anders? Bel direct of maak een afspraak via het contactformulier.