HOLLAND RECYCLING
 

Re-use

Hergebruik van IT-hardware draagt bij aan de circulaire economie en zorgt ervoor dat kostbare grondstoffen behouden blijven.

 

Datavernietiging

Gecertificeerde datavernietiging via Holland Recycling. Shredderen of wipen. AVG-compliant. Bekijk hier de mogelijkheden.

We hanteren hoge kwaliteits- en milieueisen met onze WEEELABEX en ISO-certificeringen. Ook voldoen we aan de strengste eisen op gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu met het MRF-Keurmerk.

“Holland Recycling is toonaangevend in recycling, re-use en datavernietiging”

De voordelen van Holland Recycling

  • Maximale waarde voor uw oude materialen
  • Snelle en betrouwbare service
  • Passend bij uw MVO-beleid
  • Hoog recyclingpercentage

Wat klanten vertellen over Holland Recycling

“Als coöperatieve bank heeft Rabobank duurzaamheid geïntegreerd in onze bedrijfsvoering. De dienstverlening van Holland Recycling draagt zorg voor een unieke afvalstroom van Rabobank, waarbij oude IT hardware professioneel wordt gerecycled tot grondstoffen voor nieuwe producten.”
“Infradax DE IT LIFECYCLE SPECIALIST beperkt complexiteit en afhankelijkheid binnen IT-omgevingen, waarbij circulariteit en het optimaal benutten van bestaande resources altijd centraal staat. Een volledig gecertificeerde partner als Holland Recycling past perfect binnen ons duurzaamheidsbeleid ”
Holland Recycling is voor ICT vanaf morgen een waardevolle partner voor het ordentelijk recyclen van ICT materiaal. Holland Recycling ziet net zoals ICT vanaf morgen partners als mogelijkheden om samen de wereld wat beter te maken.
Als Help-IT projecten heeft waarbij onze klanten nieuwe IT-werkplekken krijgen voeren we de oude hardware af via Holland Recycling. Zij zorgen voor een verantwoorde afvoer en een mooie retourwaarde. Tevens krijgen we een Wipe certificaat. We werken graag samen met Holland recycling.
IRENT biedt organisaties flexibiliteit in hun datacenter als Europees marktleider in verhuur van netwerkoplossingen, aanverwante dienstverlening en opkoop van oude hardware. Om een volledige circulaire en duurzame IT cycle te realiseren is duurzame recycling van IT van essentieel belang. Om deze reden is Holland Recycling vanwege hun duurzaamheidskenmerken een belangrijke partner.
ACCESS ICT Solutions hecht grote waarde aan het circulair inzetten van gebruikte ICT apparatuur en het ontzorgen van haar relaties. In dit circulaire ontzorgingsmodel van levering en turn-key installatie van nieuwe ICT apparatuur, het tegelijkertijd ophalen van oude ICT apparatuur en het weer in de markt zetten inclusief eventueel gecertificeerd wipen of vernietigen van gegevensdragers is Holland Recycling een belangrijke partner in de realisatie.
Rabobank Datacenter
Infradax
ICT vanaf morgen
Help- it
IRent- IT Systems
Acces ICT Solutions

Nieuws

Graag houden wij onze relaties op de hoogte van het laatste nieuws. Of het nu gaat om ontwikkelingen in de markt, nieuwe wetgeving of gewoon nieuws dat wij graag met u willen delen.
 

Holland Recycling heeft de liefste wens van Emir mogen vervullen

Holland Recycling is sinds 2021 partner van Make-A-Wish. Zoals wij in een eerdere blog hebben aangegeven dragen wij deze vrijwilligers stichting een warm hart toe vanwege de zeer concrete impact die zij met hun activiteiten hebben op de behandeltrajecten van ernstig zieke kinderen.

Klant, kwaliteit en milieu gaan hand in hand met recyclepercentages van meer dan 98%

We hanteren hoge kwaliteits- en milieueisen met onze WEEELABEX en ISO-certificeringen. Ook voldoen we aan de strengste eisen op gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu met het MRF-Keurmerk. Het internationale WEEELABEX-certificaat zorgt er voor dat bedrijven en instellingen afgedankte elektronica legaal kunnen laten verwerken.

Voor ons Maatschappelijke Verantwoord Ondernemen zijn we tot einde 2019 gekroond tot MVO Award winnaar!

  • http://WEEELABEX-gecertificeerd