Holland Recycling zorgt voor maximale waarde van uitgefaseerde IT-hardware.

Met deze nieuwe partner, die zich o.a. richt op server apparatuur die vervangen wordt, voegt de DDA een circulaire keten toe aan haar netwerk. Door e-waste te recyclen, biedt Holland Recycling een duurzame (lees: circulaire) oplossing door zowel product- en onderdelenhergebruik alsook hoogwaardige recycling aan te bieden.

Het afvoeren van hardware en het vernietigen van data vrijkomend uit datacenters vraagt om een specialistische aanpak. Holland Recycling heeft zich gespecialiseerd in de recycling en refurbishment van hoogwaardige IT-hardware.

Datavernietiging

Ook datavernietiging kan plaats vinden op verschillende manieren. Mogen de datadragers hergebruikt worden? Dan kunnen wij deze wipen. Moeten de datadragers fysiek vernietigd worden? Dan is shredderen de beste optie.

Holland Recycling is Certified Businesspartner van “Certus Erasure”. Hierdoor weet u zeker dat wij wipen volgens de hoogste standaarden.  Het mechanisch vernietigen van datadragers doen wij met een shredder waarbij de output fractie een snippergrootte heeft conform DIN66399 beschermingsniveau 3, veiligheidsklasse H5.  Als u data laat vernietigen bij Holland Recycling ontvangt u standaard een verklaring van vernietiging inclusief serienummerregistratie.

Waarom kiezen voor Holland Recycling?

  • Recycling, datavernietiging en refurbishment bij een aanspreekpunt.
  • Datavernietiging conform de hoogste standaarden.
  • Uw hardware wordt opgehaald door ons eigen transport en medewerkers.
  • Duidelijke en heldere rapportages
  • Volledig gecertificeerde organisatie.
  • Maximale waarde voor uitgefaseerde IT hardware.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan gerust eens contact op met Luuk Bongers van Holland Recycling. Hij vertelt u er graag meer over.

Luuk is te bereiken via tel. 06-19012361 of mail L.Bongers@HollandRecycling.nl