Oude accu prijs per kilo

Oude accu inleveren

Accu recycling met accubak

Accu’s inleveren of ophalen? Deze zijn veel geld waard

Oude accu prijs

U ontvangt de allerbeste accu prijzen per kg. De huidige prijs is € 0,40 per kilo (zie ook het totale overzicht van de opbrengsten schroot en oude metalen met o.a. de actuele oude Accu Prijzen per kilo). De afgelopen jaren verrasten we veel autogarages, autosloperijen én particulieren met onze aantrekkelijke kiloprijs voor met name kapotte en versleten auto lood accu’s. Onze inzameling nam explosief toe, zodat we door de schaalgrootte niet alleen een veel betere opbrengst (accu lood prijs) kunnen bieden dan de concurrenten, maar blijvend in 2019 de beste prijzen garanderen en ons zo blijvend kunnen onderscheiden van andere accu recycling bedrijven.

Accu-servicedienst:

Informatie over eenvoudig afhalen en brengen bel 0411 - 650 019 of mail: info@hollandrecycling.nl.

Prijs oude accu inleverenNooit meer bijbetalen, maar hoge accu opbrengst

Wij zijn door geoptimaliseerde recycling processen in staat de waardevolle metalen terug te winnen. Door onze jarenlange ervaring met recycling van oude accu’s en het uitgebreide netwerk van afnemers, kunt u bij ons lucratief uw oude accu's verkopen. Betaling: direct per contant of via uw bankrekening. Omdat we inmiddels goed zijn ingericht op de gegroeide toestroom bij het inzamelen van onder andere accu schroot, verzekeren we u een heldere en snelle service bij het accu afvoeren.

Accu’s inleveren voor accu recycling

U kunt de accu’s op onze werf in Boxtel eenvoudig inleveren en u ontvangt direct een goede opbrengst. Zodra u een hoeveelheid ter waarde van €1000,- heeft ingezameld, kunt u het bij ons aanleveren.

Inleveradres                                  Prijsoverzicht schroot en metalen                                 Info over actuele oud ijzer prijzen

Gratis accubak laten plaatsen?

Ook bij plaatsing van een accubak krijgt u een uitstekende afgehaalde opbrengst voor uw loodaccu’s. Deze dienst met kunststof accubakken blijkt een uitkomst voor garages, werkplaatsen, onderhoudsbedrijven, autodemontage bedrijven, etc.. U betaalt niets voor het plaatsen van de bak en als hij vol is, voeren we deze ook kosteloos weer af en tevens ontvangt u snel een goede opbrengst. Accu's afvoeren was nog nooit zó makkelijk en lucratief!

Laat een gratis accubak plaatsen