Recycling

Bij het afvoeren van oude IT-apparatuur is Holland Recycling de ideale businesspartner. Wij ontzorgen bedrijven, instellingen en organisaties totaal door verantwoorde elektronica recycling. In 2015 behaalde Holland Recycling Electronics het WEEELABEX-certificaat en is IT-recycling uitgegroeid tot onze core business. Onze werknemers zijn intern opgeleid en vakbekwaam in het afvoeren van IT-afval af op een MVO-verantwoorde wijze. Snelheid vinden we belangrijk, maar bij ons is betrouwbaarheid bij de verwijdering en gecertificeerd vernietigen primair. Door al jaren goed mee te denken in de keten heeft Holland Recycling het werkproces tot in perfectie kunnen optimaliseren. Dit werpt vruchten af voor alle betrokken relaties.

Recycling in de praktijk: Onze aanpak in beeld

Altijd al willen weten hoe wij recycling aanpakken? In onderstaande video nemen we u mee, zodat u er een beter beeld bij krijgt!

Vraag een online offerte aan

Via onderstaande button kunt u direct een vrijblijvende prijsopgave vragen van hetgeen u aan te bieden heeft aan IT-recycling. U ontvangt dezelfde werkdag nog een voorstel.

Printplaat recycling

Holland Recycling is reeds jarenlang dé specialist als het gaat om het be- en verwerken van printplaten. Wij sorteren op meer dan 25 verschillende kwaliteiten en werken met de grootste smelters wereldwijd. Als leverancier profiteert u direct van onze kennis en kunde op dit vlak. Holland Recycling heeft een eigen sorteerlijn waardoor wij ook mixvrachten voor u kunnen sorteren.

Elektronica recycling

Bij Holland Recycling kunt u terecht met alle elektronische en/of elektrische producten en componenten. Van netwerkapparatuur zoals servers, routers en switches tot computers, laptops en printers. Holland Recycling biedt de meest duurzame oplossing voor uw afgedankte elektronica. Holland Recycling is WEEELABEX gecertificeerd en voldoet daarmee aan de strengste normering voor elektronica recycling.

Metaalrecycling

Holland Recycling is ISO 9001, ISO 14001 en MRF gecertificeerd. Uw ijzer en/of metalen worden bij Holland Recycling op de juiste wijze ingenomen, gewogen en verwerkt. Voor bedrijven kan Holland Recycling desgewenst de juiste inzamelmiddelen plaatsen.

Catalogus

In onze catalogus treft u een grote collectie van materialen aan die Holland Recycling koopt. Ook de verschillende kwaliteiten printplaten treft u aan in onze catalogus. Via het contactformulier kunt u onze actuele tarieven opvragen. Bellen mag natuurlijk ook. Wij staan u graag te woord of bezoeken u om de kwaliteit(en) te beoordelen.

 

IT-recycling

Kunnen wij u helpen bij het laten recyclen van al uw oude elektronica, printplaten of metalen? Maak dan online een afspraak.

 

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over ons, onze diensten, een prijsopgave of iets anders? Bel direct of maak een afspraak via het contactformulier.