TELEFOONS VERNIETIGEN

De huidige generatie smartphones bevat enorm veel data. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mailbestanden, documenten of andere gevoelige bedrijfsinformatie. Na een jaar of twee is de telefoon alweer verouderd en ontvangen uw medewerkers een nieuw toestel. Bij Holland Recycling kunt u op een veilige manier afstand doen van uw telefoons.

Telefoons vernietigen

Bij Holland Recycling kunnen wij uw telefoons vernietigen. Hiervoor maakt Holland Recycling gebruik van een shredder die de telefoons versnippert. De gesnipperde fractie wordt door ons verder verwerkt tot secundaire grondstoffen. U ontvangt van ons een verklaring van vernietiging, eventueel aangevuld met de serienummers en/of IMEI-nummers van de telefoons. Op deze manier bent u er zeker van dat er geen gevoelige (bedrijfs)informatie in verkeerde handen terecht komt.

Hoe werkt het?

Het vernietigen van telefoons gebeurt in 4 simpele stappen:

 1. Smartphones worden geregistreerd (mits mogelijk).
 2. Batterijen worden verwijderd.
 3. Telefoons worden geshredderd.
 4. U ontvangt een vernietigingsverklaring.

Telefoons wipen

Wipen van telefoons behoort ook tot de mogelijkheden. Holland Recycling doet dit middels gecertificeerde software van Certus Erasure. Na het wipe proces ontvangt u van ons de wipe rapportage. Telefoons die niet softwarematig kunnen worden gewist zal Holland Recycling alsnog vernietigen door middel van shreddering. Het grote voordeel van wipen ten opzichte van shredderen is dat de telefoons nog verkocht kunnen worden en dus een restwaarde vertegenwoordigen. Hergebruik draagt bij aan de circulaire economie. De waarde van de telefoon wordt bepaald door merk, type, specificaties en uiterlijke staat.

Het wipen van telefoons is 3 simpele stappen:

 1. Telefoons worden middels gecertificeerde software gewist.
 2. U ontvangt de rapportage van de gewiste telefoons.
 3. U ontvangt een vooraf afgesproken bedrag per telefoon.

U wordt volledig ontzorgt

Door uw (bedrijfs)telefoons te laten vernietigen door Holland Recycling bent u verzekerd van een gemakkelijk proces. Wij nemen alles bij u uit handen. We komen met eigen transport, waardoor wij ook los materiaal op uw locatie kunnen verpakken in onze eigen emballage. Daarnaast kunnen wij naast datavernietiging ook in eigen beheer voorzien in recycling en refurbishment.

Veelgestelde vragen over telefoons vernietigen

 • Hoe moet je telefoons vernietigen?

  Bij Holland Recycling kunnen wij uw telefoons vernietigen. Hiervoor maakt Holland Recycling gebruik van een shredder die de telefoons versnippert. De gesnipperde fractie wordt door ons verder verwerkt tot secundaire grondstoffen. U ontvangt van ons een verklaring van vernietiging, eventueel aangevuld met de serienummers en/of IMEI-nummers van de telefoons.

 • Wanneer moet je telefoons vernietigen?

  De huidige generatie smartphones bevat enorm veel data. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mailbestanden, documenten of andere gevoelige bedrijfsinformatie. Wil je al werknemer er zeker van zijn, dat deze data voor goed vernietig wordt? Dan ben je bij Holland Recycling aan het juiste adres.

 

Telefoons vernietigen

Veilig uw telefoons laten vernietigen? Maak een afspraak via het formulier, dan nemen we snel contact met u op.

 

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over ons, onze diensten, een prijsopgave of iets anders? Bel direct of maak een afspraak via het contactformulier.