TELEFOONS VERNIETIGEN

Heeft u zakelijke telefoons of oude mobieltjes waar u niets meer mee doet? Wat te doen met oude telefoons? Lever ze in voor geld bij Holland Recycling. We komen uw telefoons en smartphones ophalen:
• Samsung
• iPhone
• Huawei
• En nog veel meer merken

Daarna vernietigen we elke telefoon grondig zodat persoonlijke data niet meer terug te halen is. Uw e-mails, telefoonnummers, foto’s, video’s, sms’jes en wachtwoorden zijn hierna niet meer in te zien of terug te halen. Uw oude mobieltjes inleveren is goed voor het milieu dankzij de recycling van telefoon onderdelen. Bij ons kunt u uw oude telefoons inleveren voor geld en wij geven u er de hoogst mogelijke restwaarde voor.

Oude (mobiele) telefoons vernietigen

Holland Recycling is een specialist in de vernietiging van telefoons en smartphones. Hiervoor maken we gebruik van een telefoon shredder voor de versnippering (shreddering). U bent verzekerd van veilige dataverwijdering en u krijgt geld voor uw oude telefoons. Na het fysiek kapotmaken van de telefoons recyclen we de kleine snippers. Deze worden verwerkt tot secundaire grondstoffen. Verder krijgt u een verklaring van vernietiging, eventueel met de serienummers en/of IMEI-nummers van de telefoons. Uw gevoelige (bedrijfs)informatie komt bij ons nooit in de verkeerde handen terecht.

Hoe werkt het?

Het vernietigen van telefoons gebeurt in 4 simpele stappen:

 1. Smartphones worden geregistreerd (mits mogelijk).
 2. Batterijen worden verwijderd.
 3. Telefoons worden geshredderd.
 4. U ontvangt een vernietigingsverklaring.

Telefoons wipen

Telefoons wipen (data wissen) behoort ook tot de mogelijkheden. Holland Recycling gebruikt hiervoor gecertificeerde software van Certus Erasure. Na het wipe-proces ontvangt u van ons de wip- rapportage. Telefoons die niet softwarematig kunnen worden gewist zal Holland Recycling alsnog vernietigen door middel van shreddering. Het grote voordeel van telefoondata wipen ten opzichte van shredderen is dat de telefoons nog verkocht kunnen worden en dus een restwaarde vertegenwoordigen. Hergebruik draagt bij aan de circulaire economie. De waarde van de telefoon wordt bepaald door merk, type, specificaties en uiterlijke staat.

Het wipen van telefoons is 3 simpele stappen:

 1. Telefoons worden middels gecertificeerde software gewist.
 2. U ontvangt de rapportage van de gewiste telefoons.
 3. U ontvangt een vooraf afgesproken bedrag per telefoon.

U wordt volledig ontzorgd

Door uw (bedrijfs)telefoons te laten vernietigen door Holland Recycling bent u verzekerd van een gemakkelijk proces. Wij nemen alles bij u uit handen. We komen met eigen transport, waardoor wij ook los materiaal op uw locatie kunnen verpakken in onze eigen emballage. Daarnaast kunnen wij naast datavernietiging ook in eigen beheer voorzien in recycling en refurbishment.

Veelgestelde vragen over telefoons vernietigen

 • Hoe moet je telefoons vernietigen?

  Bij Holland Recycling kunnen wij uw telefoons vernietigen. Hiervoor maakt Holland Recycling gebruik van een shredder die de telefoons versnippert. De gesnipperde fractie wordt door ons verder verwerkt tot secundaire grondstoffen. U ontvangt van ons een verklaring van vernietiging, eventueel aangevuld met de serienummers en/of IMEI-nummers van de telefoons.

 • Wanneer moet je telefoons vernietigen?

  De huidige generatie smartphones bevat enorm veel data. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mailbestanden, documenten of andere gevoelige bedrijfsinformatie. Wil je al werknemer er zeker van zijn, dat deze data voor goed vernietigd wordt? Dan ben je bij Holland Recycling aan het juiste adres.

 

Telefoons vernietigen

Veilig uw telefoons laten vernietigen? Maak een afspraak via het formulier, dan nemen we snel contact met u op.

 

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over ons, onze diensten, een prijsopgave of iets anders? Bel direct of maak een afspraak via het contactformulier.