“Mijn wens is verrast worden”.

Emir kan door zijn beperking zelf niet goed aangeven wat hij het liefste wenst. Hij heeft een verstandelijke beperking en een ernstige nierziekte.

In het wenshaalgesprek wordt door de ouders aangegeven welke interesses Emir heeft. Het idee is om hem te verassen, met iets dat alles te maken heeft met zijn liefste hobby: muziek maken. Trommelen, piano spelen en dansen, daar wordt hij zo blij van. En alles wat met vliegtuigen te maken heeft vindt hij geweldig. Alles moet met veel aandacht en vooral rust worden gebracht. Emir kan niet tegen grote ruimtes, geen grote groepen en vooral ook geen harde geluiden. Als Emir blij wordt, dan zijn zijn ouders ook blij.

Tijdens de journey heeft Emir een grote ballon ontvangen met de wensdatum erop. De datum wilde Emir wel graag weten, maar natuurlijk niet hoe de wens eruit gaat zien.
Daar Emir heel erg van muziek maken houdt, heeft hij een mooie muziek set ontvangen, waarop hij kan oefenen. Deze kan hij bij de workshop tijdens de wens ook gebruiken.
Ook heeft hij ter voorbereiding een speelgoed vliegtuig met licht en geluid ontvangen.

Zo geschiedde op zijn wensvervulling, het werd een dag vol verrassingen. Emir en het gezin werden thuis opgehaald door een mooie limousine met zijn naam erop, die bracht hen in stijl naar Madurodam. Daar werden ze ontvangen door een échte piloot en stewardess van de KLM. Emir genoot in de Flying Dutchman attractie. Zo gaaf! Wat was hij ook onder de indruk van het park. Na alle verrassingen was het tijd voor een lekkere lunch in het park en heeft het gezin nog uitgebreid zelf rondgelopen.

Na Madurodam vertrok de limousine naar Hotel Oud London, daar kregen Emir en het gezin een muzikale workshop. Hij was wederom aan het stralen van geluk. De dag werd feestelijk afgesloten bij de McDonald’s. Emir en het gezin hebben enorm genoten. Allemaal verrassingen om nooit meer te vergeten!

Elke dag horen gemiddeld 4 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Ons doel is: álle ernstig zieke kinderen in Nederland een Wish Journey te geven. We doen dit niet alleen. Dat kúnnen we niet alleen. Laten we samen zoveel mogelijk liefste wensen vervullen.

De allerliefste wens van een ernstig ziek kind in vervulling laten gaan met uw oude Hardware. Hoe mooi kan het zijn!

De hardware die wij voor onze zakelijke klanten recyclen of refurbishen is afgeschreven. Deze apparaten hebben geen waarde meer in de boekhouding maar hebben evengoed een restwaarde. Deze restwaarde kan een groot verschil maken voor één van de wenskinderen van Make-A-Wish Nederland. Door deel te nemen aan ons IT-donatie programma kiest u ervoor om de gehele restwaarde of een deel daarvan te doneren. Holland Recycling adopteert voor iedere € 5.000,- die met dit programma wordt opgehaald één wens namens alle donateurs. Alle bedragen die wij namens u mogen doneren worden door ons met nog eens 10% verhoogt!

Holland Recycling heeft een eerste donatie gedaan van € 2.500,-. Verder zal Holland Recycling voor iedere datadrager die wij met onze DIN66399 gecertificeerde shredder vernietigen een bedrag doneren van € 0,25 per datadrager. U bent daardoor niet alleen verzekerd van de veiligste vernietiging van uw harde schijven, maar u draagt ook nog eens bij aan dit prachtige initiatief. Als u besluit uw restwaarde te doneren dan ziet u uw donatie meteen terug op de Holland Recycling actiepagina op de website van Make-A-Wish. We zijn hierin natuurlijk 100% transparant.

Heeft u geen oude hardware, maar wilt u wel bijdragen aan het realiseren van een liefste wens? Dan kunt u dat gelijk op onze actiepagina doen.