Holland Recycling is sinds 2021 partner van Make-A-Wish. Zoals wij in een eerdere blog hebben aangegeven dragen wij deze vrijwilligers stichting een warm hart toe vanwege de zeer concrete impact die zij met hun activiteiten hebben op de behandeltrajecten van ernstig zieke kinderen. Inmiddels hebben wij, dankzij hardware donaties van onze klanten, de derde liefste wens in vervulling mogen laten gaan.

“Mijn wens is allerlei lego-activiteiten beleven”

Lenn is een lieve, open, creatieve jongen van 8 jaar. Hij is de allergrootste Lego-fan! Het liefste is hij de hele dag met Lego bezig: Lego bouwen, Lego Master kijken en van zijn Lego verzameling genieten. Tijdens de Wish Journey kreeg Lenn een cadeautje opgestuurd; uiteraard was dit een Lego bouwset. Daarnaast ontving hij een filmpje van Bibi, een echte Lego Master! Dit vond hij helemaal te gek. En het was natuurlijk een kleine teaser voor zijn wensvervulling.

Op de dag van de wensvervulling wordt Lenn opgehaald door een prachtige limousine. Hier staat uiteraard zijn naam op, geschreven in Legoblokjes! In de limo vindt Lenn nog meer Lego-cadeautjes. De stemming zit er meteen goed in. Ook kunnen ze onderweg genieten van al Lenn zijn lievelingssnacks. Ze maken een korte tussenstop zodat ze even kunnen genieten van Lenn zijn eerste verrassing: zijn eigen Lego-taart. Dit was heerlijk smullen. Daarna snel door naar de volgende verrassing. Ze komen aan bij Scheveningen. Want wat is er in Scheveningen? Het Lego Discovery Centre! Hier wacht er een wereld vol met Lego op Lenn. En gelukkig kijkt Lenn zijn ogen uit! Tot zijn grote verbazing ziet hij ineens zijn helden staan. Bibi en Bob, twee échte Lego Masters. Zij geven Lenn de beste bouwtips en hij krijgt zelfs een kleine workshop. Als kers op de taart mag Lenn daarna ook nog op de foto met de mascotte van Lego. Zijn dag kan niet meer stuk! Na al deze indrukken is het dan toch echt tijd om even uit te rusten. Dat doet Lenn onder het genot van een heerlijke pannenkoek op de pier van Scheveningen. Maar vanuit het restaurant hebben ze een goed uitzicht op het beroemde reuzenrad. Dat wil Lenn echt niet missen dus het hele gezin doet nog een rondje. Wat een mooie skyline van het strand. En toen was het toch echt tijd om naar huis te gaan. Moe maar voldaan rijden ze terug in de limo. Lenn heeft enorm genoten van alle Lego-activiteiten!

De allerliefste wens van een ernstig ziek kind in vervulling laten gaan met uw oude Hardware. Hoe mooi kan het zijn!

Elke dag horen gemiddeld 4 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Het doel van Make-A-Wish is: álle ernstig zieke kinderen in Nederland een Wish Journey te geven. We kunnen ze niet alleen. Laten we samen zoveel mogelijk liefste wensen vervullen.

De hardware die wij voor onze zakelijke klanten recyclen of refurbishen is afgeschreven. Deze apparaten hebben geen waarde meer in de boekhouding maar hebben evengoed een restwaarde. Deze restwaarde kan een groot verschil maken voor één van de wenskinderen van Make-A-Wish Nederland. Door deel te nemen aan ons IT-donatie programma kiest u ervoor om de gehele restwaarde of een deel daarvan te doneren. Holland Recycling adopteert voor iedere € 5.000,- die met dit programma wordt opgehaald één wens namens alle donateurs. Alle bedragen die wij namens u mogen doneren worden door ons met nog eens 10% verhoogt!

Holland Recycling heeft een eerste donatie gedaan van € 2.500,-. Verder zal Holland Recycling voor iedere datadrager die wij met onze DIN66399 gecertificeerde shredder vernietigen een bedrag doneren van € 0,25 per datadrager. U bent daardoor niet alleen verzekerd van de veiligste vernietiging van uw harde schijven, maar u draagt ook nog eens bij aan dit prachtige initiatief. Als u besluit uw restwaarde te doneren dan ziet u uw donatie meteen terug op de Holland Recycling actiepagina op de website van Make-A-Wish. We zijn hierin natuurlijk 100% transparant.

Heeft u geen oude hardware maar wilt u wel bijdragen aan het realiseren van een liefste wens, dan kunt u dat gelijk op onze actiepagina doen.