Afgelopen april is Holland Recycling partner geworden van Make-A-Wish. Zoals wij in een eerdere blog hebben aangegeven dragen wij deze vrijwilligers stichting een warm hart toe vanwege de zeer concrete impact die zij met hun activiteiten hebben op de behandeltrajecten van ernstig zieke kinderen. Inmiddels hebben wij, dankzij hardware donaties van onze klanten, de liefste wens van Yves in vervulling mogen laten gaan.

“Yves zijn allerliefste wens was de WondrExperience te bezoeken”.

Make A Wish Yves WondrExperience limo

Eindelijk is het zo ver. De wens van Yves gaat in vervulling. Na een heerlijke rit in de limousine komen ze aan in Amsterdam. Hier wachten de dames van WondrExperience ons op met een hoop gezelligheid en confetti. Voor Yves kan de dag nu al niet meer stuk.

Make a Wish Yves WondrExperience ballenbak

Lekker spelen in de confetti, wat wil je nog meer. Wauw, een bad vol zachte knuffels. Yves blijft hier maar inspringen om lekker te knuffelen. De jongens vallen van de ene in de andere verbazing en kunnen steeds niet wachten om te zien wat zich in de volgende ruimte bevindt. Het spekjes bad en de mega ballenbak zijn toch wel favoriet. Het is nu toch echt tijd om afscheid te nemen van WondrExperience.

Make a Wish WondrExperience Yves Roer

Na een kort ritje komen ze aan bij de IJ-Kantine. Een prachtig restaurant aan het water. Terwijl ze  worden verwend met een overheerlijke lunch genieten de jongens van het uitzicht op het water en de boten. De oudere broers van Yves zijn zo nieuwsgierig dat ze steeds niet kunnen wachten op de volgende activiteit. Wat gaan we nu doen? We vertrekken we naar Rotterdam. Hier stoppen we eerst voor een drankje bij Hotel New York. Daarna gaan we met de snelle watertaxi Rotterdam vanaf het water verkennen.

De jongens mogen zeggen wat ze absoluut willen zien. In koor klinkt het dan: de SS Rotterdam!! Als dat maar gaat lukken in de tijd die we hebben…Het gezin heeft samen genoten van de rit op het water. Nu eindelijk een keer met z’n allen samen, zonder Yves te moeten missen. Een bijzonder moment voor het hele gezin!

De allerliefste wens van een ernstig ziek kind in vervulling laten gaan met uw oude IT. Hoe mooi kan het zijn!

De hardware die wij voor onze zakelijke klanten recyclen of refurbishen is afgeschreven. Deze apparaten hebben geen waarde meer in de boekhouding maar hebben evengoed een restwaarde. Deze restwaarde kan een groot verschil maken voor één van de wenskinderen van Make-A-Wish Nederland. Door deel te nemen aan ons IT-donatie programma kiest u ervoor om de gehele restwaarde of een deel daarvan te doneren. Holland Recycling adopteert voor iedere € 5.000,- die met dit programma wordt opgehaald één wens namens alle donateurs. Alle bedragen die wij namens u mogen doneren worden door ons met nog eens 10% verhoogt!

Holland Recycling heeft een eerste donatie gedaan van € 2.500,-. Verder zal Holland Recycling voor iedere datadrager die wij met onze DIN66399 gecertificeerde shredder vernietigen een bedrag doneren van € 0,25 per datadrager. U bent daardoor niet alleen verzekerd van de veiligste vernietiging van uw harde schijven, maar u draagt ook nog eens bij aan dit prachtige initiatief. Als u besluit uw restwaarde te doneren dan ziet u uw donatie meteen terug op de Holland Recycling actiepagina op de website van Make-A-Wish. We zijn hierin natuurlijk 100% transparant.

Heeft u geen oude hardware maar wilt u wel bijdragen aan het realiseren van een liefste wens, dan kunt u dat gelijk op onze actiepagina doen.