Wij zijn verheugt dat wij vandaag, op World Wish Day,  mogen aankondigen dat wij duurzaam partner van Make-A-Wish Nederland zijn geworden. Waarom Make-A-Wish?

Er zijn tal van goede doelen, allemaal belangrijk. Make-A-Wish Nederland dragen wij echter een bijzonder warm hart toe vanwege de zeer concrete impact die zij met hun activiteiten hebben op de behandeltrajecten van ernstig zieke kinderen. In Nederland krijgen elke dag gemiddeld 3 gezinnen te horen dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. De impact van zo’n klap is moeilijk voor te stellen. Momenteel is Make-A-Wish in staat om grofweg de helft van deze kinderen een Wish Journey te laten beleven, er is dus nog veel ruimte voor groei.

“Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt”.

Dat is de kracht van een Wish Journey

Het realiseren van een allerliefste wens geeft jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en vertrouwen. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf.

 

Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. En dat impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling. Zo maakt Make-A-Wish herinneringen mogelijk die een leven lang mee gaan. De doelstelling is om zoveel mogelijk wensen te vervullen. Dit lukt Make-A-Wish Nederland niet alleen, hiervoor leunen zij op de kracht van meer dan 400 vrijwilligers, gulle donateurs én bedrijven die zich voor dit doel willen inzetten.

De allerliefste wens van een ernstig ziek kind in vervulling laten gaan met uw oude IT. Hoe mooi kan het zijn!

De impact van uw donatie

Holland Recycling heeft een eerste donatie gedaan van € 2.500,-. Verder zal Holland Recycling voor iedere datadrager die wij met onze DIN66399 gecertificeerde shredder vernietigen een bedrag doneren van € 0,25 per datadrager. U bent daardoor niet alleen verzekerd van de veiligste vernietiging van uw harde schijven, maar u draagt ook nog eens bij aan dit prachtige initiatief. Als u besluit uw restwaarde te doneren dan ziet u uw donatie meteen terug op de Holland Recycling actiepagina op de website van Make-A-Wish. We zijn hierin natuurlijk 100% transparant. Telkens als wij een wens in vervulling kunnen laten gaan, zullen wij het verhaal hiervan delen op onze nieuwe website. Wij hopen deze nieuwe website zo snel mogelijk live te kunnen laten gaan. Benieuwd naar de impact die een Wish Journey heeft? Bekijk dan alvast het filmpje over de wensvervulling van Ize.

Wij hopen dat de eerste wens snel wordt vervuld! Helpt u ook mee? Heeft u geen oude hardware maar wilt u wel bijdragen aan het realiseren van een mooie wens, dan kunt u dat gelijk op onze actiepagina doen.