HARDWARE OPKOPEN

Oude hardware opkopen

Heeft u oude computers of laptops die niet meer gebruikt worden? Of monitoren die op zwart staan? Laat al uw zakelijke hardware opkopen door Holland Recycling. Als hardware opkoper nemen wij van alles van A tot Z voor u uit handen. Daarnaast zijn wij volledig gecertificeerd en uitgerust om eventuele aanwezige data vertrouwelijk te vernietigen. Ook kunnen wij hardware, die niet meer in aanmerking komt voor producthergebruik recyclen, zodat materialen tot wel 98% nuttig worden toegepast! Lees hieronder verder over de verschillende soorten elektronica die u door ons kunt laten opkopen.

Computers en laptops opkopen

Holland Recycling koopt partijen oude computers en laptops van bedrijven en instellingen. Partijen van minimaal 10 stuks computers of laptops van maximaal 5 jaar oud komen altijd in aanmerking. Voorwaarde is wel dat de apparatuur in werkende conditie verkeerd. Heeft u oudere computers of laptops maar met goede specificaties, vraag ons dan om een waardebepaling. Mogelijk is uw hardware toch geld waard. Wij kopen geen apparatuur van particulieren. Wanneer u uw hardware aan Holland Recycling verkoopt wordt data gegarandeerd vernietigd en wordt alles netjes bij u opgehaald.

Veelgestelde vragen over IT-hardware opkopen

 • Levert oude IT-hardware geld op?

  Ja, oude IT-hardware heeft een restwaarde. Wij hebben echter ook kosten om deze hardware op te halen, te testen en weer door te verkopen. Ook moeten wij bijvoorbeeld garantie bieden aan onze klanten. Bij kleine partijen halen wij de hardware daarom GRATIS voor u op. Heeft u grotere partijen, dan kunt u het beste een waardebepaling aanvragen.

 • Welke soorten hardware koopt Holland Recycling op?

  In principe kopen wij alle soorten werkende IT-hardware op. Sommige hardware gaat wat langer mee dan andere maar als de hardware jonger is dan 5 jaar, komt deze in principe in aanmerking voor hergebruik. Naast IT-hardware kopen wij ook allerlei soorten randapparaten en overige elektronica. Vraag het gerust bij ons na.

 • Kan ik als particulier ook hardware verkopen?

  Nee, helaas kopen wij geen hardware van particulieren. Holland Recycling haalt uitsluitend hardware op bij bedrijven en instellingen.

 • Hoe lang duurt het voordat mijn hardware wordt opgehaald?

  U kunt een exacte datum met ons afstemmen door contact op te nemen. In de regel kunnen wij altijd op korte termijn (binnen één week) een pick-up met u afstemmen. Als u uw hardware zelf op pallets kunt verpakken is een pick-up vaak de volgende dag al mogelijk, omdat wij het transport dan uitbesteden.

Servers opkopen

Wilt u oude servers, switches of andere netwerkapparatuur laten opkopen? Holland Recycling kan u snel voorzien van een waardebepaling. Behalve dat wij u de hoogste restwaarde voor uw oude apparatuur betalen zijn wij als gerenommeerd hardware opkoper ook goed uitgerust voor het vernietigen van uw data. Holland Recycling is volledig gecertificeerd. U weet daardoor zeker dat uw hardware volgens strenge kwaliteits- en milieunormen wordt verwerkt.

Monitoren opkopen

Holland Recycling koopt alle soorten werkende monitoren op vanaf een schermdiagonaal van 22″. Alle monitoren worden door ons vrijgemaakt van bedrijf herleidbare gegevens. Ook worden de monitoren volledig getest en schoongemaakt. Holland Recycling zorgt vervolgens dat de monitoren een tweede leven tegemoet kunnen. Niet werkende Monitoren worden door een WEEELABEX-gecertificeerde partner verwerkt. Monitoren kunnen schadelijke stoffen bevatten. Kies daarom voor een gecertificeerd bedrijf.

Telefoons en tablets opkopen

Telefoons en tablets bevatten vaak bedrijfsinformatie en persoonlijke informatie. Bij het afvoeren van uw bedrijfshardware is het daarom belangrijk om een partner te zoeken waarvan u zeker weet dat uw data 100% wordt vernietigd. Holland Recycling biedt concurrerende prijzen voor oude telefoons en oude tablets en garandeert dat data aantoonbaar wordt verwijderd met gecertificeerde software.

 

Hardware opkopen

Wilt u hardware ten behoeve van re-use laten afvoeren? Maak een afspraak via het formulier, dan nemen we snel contact met u op.

 

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over ons, onze diensten, een prijsopgave of iets anders? Bel direct of maak een afspraak via het contactformulier.