IT-HARDWARE

Hardware opkopen voor bedrijven

Heeft u gebruikte IT-apparaten waar u niets meer mee doet? Gooi ze niet weg, maar laat uw zakelijke IT-hardware opkopen door Holland Recycling. Als gecertificeerde hardware opkoper nemen wij van alles van A tot Z voor u uit handen. We kunnen eventuele aanwezige data vertrouwelijk vernietigen. Kan uw ICT-hardware of netwerkapparatuur niet meer refurbished worden? Dan kunnen we ze nog recyclen. Materialen kunnen tot wel 98% nuttig worden toegepast! Lees hieronder meer over de soorten elektronica en hardware die u bij ons kan inleveren.

Laptops

Holland Recycling koopt partijen oude laptops van bedrijven en instellingen. Partijen van minimaal 10 stuks laptops die maximaal 5 jaar oud zijn, komen altijd in aanmerking. Een belangrijke voorwaarde is dat de apparatuur in werkende staat verkeert. Heeft u oudere laptops met goede specificaties? Vraag dan om een vrijblijvende waardebepaling. Mogelijk is uw hardware toch geld waard. Wanneer u uw hardware aan Holland Recycling verkoopt, wordt uw data gegarandeerd vernietigd. Daarnaast wordt alles netjes bij u opgehaald.

Computers

Wij kopen partijen oude computers van bedrijven en instellingen. Partijen van minimaal 10 stuks computers van maximaal 5 jaar oud komen altijd in aanmerking. Voorwaarde is wel dat de apparatuur in werkende conditie verkeert. Heeft u oudere computers, maar met goede specificaties? Vraag dan om een waardebepaling. Mogelijk is uw hardware toch geld waard. Wij kopen geen IT-apparatuur van particulieren. Wanneer u uw hardware aan Holland Recycling verkoopt, dan wordt data gegarandeerd vernietigd. Ook wordt alles netjes bij u opgehaald.

Veelgestelde vragen over hardware verkopen

 • Welke soorten hardware kan ik verkopen?

  Je kunt verschillende soorten hardware verkopen, waaronder computers, laptops, servers, mobiele apparaten en andere randapparatuur. Het is belangrijk om te controleren of de hardware die je wilt verkopen nog werkt en in welke staat het verkeert.

 • Hoe bepaal ik de waarde van de hardware die ik wil verkopen?

  De waarde van hardware hangt af van verschillende factoren, zoals de leeftijd, de staat van de hardware, de specificaties en de vraag naar vergelijkbare hardware op de markt. Holland Recycling helpt je graag bij het maken van een vrijblijvend prijsvoorstel.

 • Is het veilig om mijn gegevens te verkopen met de hardware die ik niet meer gebruik?

  Voordat je de hardware verkoopt, is het belangrijk om alle gegevens veilig te verwijderen. Dit kan worden gedaan door de harde schijf te wissen of door de hardware te vernietigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen gevoelige informatie achterblijft op de hardware die je wilt verkopen. Kom je er niet uit? Holland Recycling is specialist is het verwijderen van data op onder andere harde schijven.

 • Kan ik een professioneel bedrijf inschakelen om mijn hardware op te kopen?

  Ja, er zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in het opkopen van hardware. Deze bedrijven kunnen de waarde van de hardware bepalen en zorgen voor een veilige verwijdering van alle gegevens. Het is verstandig om een gerenommeerd bedrijf te kiezen dat voldoet aan alle wet- en regelgeving voor datavernietiging en recycling.

 • Kan ik als particulier ook hardware verkopen?

  Nee, helaas kopen wij geen hardware van particulieren. Holland Recycling haalt uitsluitend hardware op bij bedrijven en instellingen.

 • Levert oude IT-hardware geld op?

  Ja, oude IT-hardware heeft een restwaarde. Wij hebben echter ook kosten om deze hardware op te halen, te testen en weer door te verkopen. Ook moeten wij bijvoorbeeld garantie bieden aan onze klanten. Bij kleine partijen halen wij de hardware daarom GRATIS voor u op. Heeft u grotere partijen, dan kunt u het beste een waardebepaling aanvragen.

Servers

Wilt u oude servers, switches of andere netwerkapparatuur laten opkopen? Holland Recycling kan u snel voorzien van een waardebepaling. Behalve dat wij u de hoogste restwaarde voor uw oude IT-apparatuur betalen zijn wij als gerenommeerd hardware opkoper ook goed uitgerust voor het vernietigen van uw data. Holland Recycling is volledig gecertificeerd. U weet daardoor zeker dat uw hardware volgens strenge kwaliteits- en milieunormen wordt verwerkt.

Monitoren

Holland Recycling koopt alle soorten werkende monitoren op vanaf een schermdiagonaal van 22″. Alle monitoren worden door ons vrijgemaakt van bedrijf herleidbare gegevens. Ook wordt iedere monitor volledig getest en schoongemaakt. Holland Recycling zorgt vervolgens dat de monitoren een tweede leven tegemoet kunnen. Niet werkende monitoren worden door een WEEELABEX-gecertificeerde partner verwerkt. Monitoren kunnen schadelijke stoffen bevatten. Kies daarom voor een gecertificeerd bedrijf.

Telefoons en tablets

Telefoons en tablets bevatten vaak bedrijfsinformatie en persoonlijke informatie. Bij het afvoeren van uw bedrijfshardware is het daarom belangrijk om een partner te zoeken waarvan u zeker weet dat uw data 100% wordt vernietigd. Holland Recycling biedt concurrerende prijzen voor oude IT-apparaten, dus ook voor uw oude telefoons, smartphones en tablets. Uw data wordt veilig en aantoonbaar verwijderd met certificeerde software.

 

IT-apparatuur afvoeren

Wilt u hardware ten behoeve van re-use laten afvoeren? Maak een afspraak via het formulier, dan nemen we snel contact met u op.

 

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over ons, onze diensten, een prijsopgave of iets anders? Bel direct of maak een afspraak via het contactformulier.