MONITOREN OPKOPEN

Heeft u oude of overtollige monitoren, schermen of televisies? Laat ons uw oude monitoren opkopen. Snel geld ontvangen voor uw oude monitoren? Wij kopen alle partijen monitoren vanaf minimaal 22”. Wilt u weten wat uw tweedehands beeldschermen en monitoren of overige IT-hardware waard zijn? Vraag een offerte of benader ons vrijblijvend via WhatsApp.

Hoe werkt oude monitoren verkopen?

Verkopen van uw oude monitoren is eenvoudig! Alle werkende platte monitoren met een schermdiagonaal van minimaal 22” zijn geschikt voor producthergebruik. Het inruilbedrag dat u krijgt voor de oude monitoren hangt af van de producent, het modelnummer en de kleur.

  1. Stuur een lijst met modelnummers.
  2. Wij sturen u ons bod.
  3. Wij regelen alle logistiek.
  4. Wij controleren uw monitoren.
  5. U ontvangt uw restwaarde op uw rekening.

Veilig oude monitoren laten opkopen

Uw oude monitoren zijn onderdeel geweest van uw IT-infrastructuur. Vaak zijn zij daarom voorzien van bedrijfsnamen, logo’s of asset tags. U wilt uiteraard niet dat uw monitoren verhandeld worden en dat deze naar uw bedrijf herleid kunnen worden. Holland Recycling zorgt daarom dat uw monitoren altijd ‘neutraal’ worden verkocht. Uw hardware wordt vervolgens uitgebreid getest op drukvlekken, dode pixels, kleurechtheid en werkende connectoren.

Oude monitoren maatschappelijk verantwoord afvoeren

Het testen van monitoren is een belangrijk maar relatief eenvoudig proces. Gezien de aard van onze testprocedure laten wij dit werk zo veel mogelijk uitvoeren door personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zorgen voor veel inclusiviteit binnen ons team door een mix van reguliere arbeidskrachten en collega’s, die soms een steuntje in de rug nodig hebben, in te zetten. Bij Holland Recycling bent u dus niet alleen verzekerd van de meest circulaire verwerking, maar ook van de meest duurzame werkwijze. Vindt u het belangrijk om iets voor een ander te doen? Laat dan een wens in vervulling gaan met uw oude partij monitoren of andere hardware! Bekijk ons Partnership met Make-A-Wish Nederland.

Inclusief complete registraties

Alle apparaten die wij ontvangen worden uitvoerig getest. Uw schermen vervolgens geregistreerd aan de hand van de geleverde aantallen, de producent, het modelnummer, de schermdiagonaal en natuurlijk het testresultaat. Na iedere levering ontvangt u een heldere rapportage van alle aangeleverde materialen.

Volledige ontzorging bij monitoren opkopen

Het verkopen van afgeschreven monitoren is eenvoudig! Wij komen uw partij oude beeldschermen en andere hardware gratis ophalen bij uw bedrijf. We verpakken alle pc schermen ter plekke in en nemen al het verpakkingsmateriaal ook direct mee. Werken de monitoren niet of heeft u andere elektronica die u wilt laten recyclen? Dan worden deze verwerkt door onze recyclinglocatie. Wij zorgen dus voor de volledige verwerking van uw IT-apparatuur.

 

Monitoren opkopen

Wilt u monitoren ten behoeve van re-use laten afvoeren? Maak een afspraak via het formulier, dan nemen we snel contact met u op.

 

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over ons, onze diensten, een prijsopgave of iets anders? Bel direct of maak een afspraak via het contactformulier.