SERVERS OPKOPEN

Servers zijn complexe apparaten, maar gelukkig hebben we alle kennis in huis om deze voor u af te voeren. Wij kunnen snel een waardebepaling doen en uw oude servers opkopen. U kunt ons een lijst of enkele duidelijke foto’s van uw IT-hardware toesturen. Wij doen dan een bod. Ook regelen we alle logistiek voor u en bieden bovendien verschillende mogelijkheden voor gecertificeerde datavernietiging.

Hoe werkt oude servers verkopen?

Het laten opkopen van uw oude servers en netwerkapparatuur gaat snel! Alle servers van maximaal 5 jaar oud zijn interessant voor product hergebruik. Veel servers, afhankelijk van de producent en de specificaties, zijn ook na deze periode nog interessant. Wij controleren of uw servers nog gebruikswaarde hebben, u hoeft ons alleen om een waardebepaling te vragen. Dit is hoe wij werken:

  1. Stuur een lijst met modelnummers en specificaties.
  2. Wij sturen u ons beste bod.
  3. Wij regelen alle logistiek voor u.
  4. Wij controleren uw apparatuur.
  5. Wij betalen u de restwaarde van uw hardware.

Veilig oude servers laten opkopen

Uw oude servers waren het hart van uw organisatie. Niet gek dus dat ze vol met informatie staan. Holland Recycling is volledig uitgerust om niet alleen de data op uw harde schijven te verwijderen, maar ook de configuraties en asset tags. Uw apparatuur wordt 100% datavrij gemaakt en alle naar uw bedrijf herleidbare gegevens worden verwijderd. Laat u oude servers opkopen? Kies dan voor een partij waar aantoonbaar op correcte wijze met uw gegevens wordt omgegaan. Indien gewenst kunnen wij voorzien in uitgebreide rapportages en vernietigingsverklaringen. Wij kunnen gegevens wissen of de datadragers shredderen.

Complete registraties

Transparantie en daarmee dus ook het maken van heldere rapportages behoren tot onze kernwaarden. Iedere levering die wij ontvangen wordt zorgvuldig behandeld. Alle hardware wordt gecontroleerd en geregistreerd. Wij registreren minimaal de geleverde aantallen, de producent, het model, de specificaties zoals CPU/RAM etc., de serienummers en natuurlijk ook het testresultaat. Met onze rapportages heeft u een helder overzicht van uw aanlevering en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Oude servers maatschappelijk verantwoord afvoeren

Een duurzame werkwijze staat bij Holland Recycling centraal. Niet alleen de verwerking zelf is hierbij leidend, maar met name ook de manier waarop. Het refurbishment team van Holland Recycling bestaat uit een mix van reguliere medewerkers en collega’s die soms een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ons proces leent zich namelijk buitengewoon goed voor de inzet van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zelf ook een extra steentje bijdragen? Doneer (een deel van) uw opbrengst via Holland Recycling aan Make-A-Wish Nederland en wij verhogen het bedrag met nog eens 10%!

Interesse? Neem contact met ons op

Benieuwd naar de waardebepaling van uw oude zakelijke hardware? Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.

Let op: wij kopen niet van particulieren!

"*" geeft vereiste velden aan

Volledig ontzorgd worden

Wanneer u gebruikte servers aan Holland Recycling verkoopt, dan nemen we alles voor u uit handen! U kunt natuurlijk uw oude netwerkapparatuur op pallets aanbieden, maar wij kunnen ook gratis alle apparatuur los ophalen. Het verpakkingsmateriaal nemen we zelf mee en we verzorgen ook het transport. U hoeft dus niks zelf te sjouwen! Holland Recycling is verder WEEELABEX-gecertificeerd. We voldoen dus aan de wettelijke eisen voor het verwerken van elektronisch apparatuur en kunnen uw oude servers dus ook recyclen.

 

Oude servers ophalen

Wilt u servers ten behoeve van re-use laten ophalen? Maak een afspraak via het formulier, dan nemen we snel contact met u op.

 

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over ons, onze diensten, een prijsopgave of iets anders? Bel direct of maak een afspraak via het contactformulier.