SERVERS OPKOPEN

Zijn uw servers of switches aan vervanging toe? Laat ons uw oude servers opkopen. Wij kunnen snel een waardebepaling doen en uw oude servers opkopen. U kunt ons een lijst sturen waarop wij een bod doen of u stuurt ons enkele duidelijke foto’s. Wij regelen alle logistiek voor u en bieden bovendien verschillende mogelijkheden voor gecertificeerde datavernietiging.

Hoe werkt oude servers verkopen?

Het laten opkopen van uw oude servers en netwerkapparatuur gaat snel! Alle servers van maximaal 5 jaar oud zijn interessant voor product hergebruik. Veel servers, afhankelijk van de producent en de specificaties, zijn ook na deze periode nog interessant. Wij controleren of uw servers nog gebruikswaarde hebben, u hoeft ons alleen om een waardebepaling te vragen. Dit is hoe wij werken:

  1. Stuur een lijst met modelnummers en specificaties.
  2. Wij sturen u ons beste bod.
  3. Wij regelen alle logistiek voor u.
  4. Wij controleren uw apparatuur.
  5. Wij betalen u de restwaarde van uw hardware.

Veilig oude servers laten opkopen

Uw oude servers waren het hart van uw organisatie. Niet gek dus dat ze vol met informatie staan. Holland Recycling is volledig uitgerust om niet alleen de data op uw harde schijven te verwijderen, maar ook de configuraties en asset tags. Uw apparatuur wordt 100% datavrij gemaakt en alle naar uw bedrijf herleidbare gegevens worden verwijderd. Laat u oude servers opkopen? Kies dan voor een partij waar aantoonbaar op correcte wijze met uw gegevens wordt omgegaan. Indien gewenst kunnen wij voorzien in uitgebreide rapportages en vernietigingsverklaringen. Wij kunnen gegevens wissen of de datadragers shredderen.

Complete registraties

Transparantie en daarmee dus ook het maken van heldere rapportages behoren tot onze kernwaarden. Iedere levering die wij ontvangen wordt zorgvuldig behandeld. Alle hardware wordt gecontroleerd en geregistreerd. Wij registreren minimaal de geleverde aantallen, de producent, het model, de specificaties zoals CPU/RAM etc., de serienummers en natuurlijk ook het testresultaat. Met onze rapportages heeft u een helder overzicht van uw aanlevering en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Oude servers maatschappelijk verantwoord afvoeren

Een duurzame werkwijze staat bij Holland Recycling centraal. Niet alleen de verwerking zelf is hierbij leidend, maar met name ook de manier waarop. Het refurbishment team van Holland Recycling bestaat uit een mix van reguliere medewerkers en collega’s die soms een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ons proces leent zich namelijk buitengewoon goed voor de inzet van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zelf ook een extra steentje bijdragen? Doneer (een deel van) uw opbrengst via Holland Recycling aan Make-A-Wish Nederland en wij verhogen het bedrag met nog eens 10%!

Volledig ontzorgt worden

Wanneer u oude servers aan Holland Recycling verkoopt doet u dit zonder een druppel zweet te laten. Wij nemen namelijk alles uit handen! Natuurlijk kunt u uw oude netwerkapparatuur op pallets aanbieden maar wij kunnen ook alle apparatuur los ophalen. We nemen dan zelf verpakkingsmateriaal mee en zorgen zelf voor het transport. U hoeft dus niet met zware kasten te sjouwen! Doordat Holland Recycling ook WEEELABEX-gecertificeerd is, hoeft u ook geen apart recyclingbedrijf te zoeken. Wij kopen alle bruikbare elektronica op en nemen meteen alles mee dat gerecycled kan worden.

 

Servers opkopen

Wilt u servers ten behoeve van re-use laten afvoeren? Maak een afspraak via het formulier, dan nemen we snel contact met u op.

 

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over ons, onze diensten, een prijsopgave of iets anders? Bel direct of maak een afspraak via het contactformulier.