TELEFOON

Heeft u als bedrijf of organisatie meerdere oude (mobiele) telefoons en tablets? Laat ons uw oude telefoons en tablets opkopen. Uw oude GSM, smartphones of iPad waar u niets meer mee doet, is vaak nog wat waard. Lever uw ‘tweedehandse’ telefoons en tablets of overige IT-hardware bij ons in en ontvang er een mooie restwaarde voor.

Als u ons een beperkte hoeveelheid informatie toestuurt beoordelen wij snel of uw oude telefoons en oude tablets in aanmerking komen voor producthergebruik. Wilt u bijvoorbeeld weten hoeveel uw oude iPhones, Samsung-tablets of iPad Air waard zijn? Neem ook dan vrijblijvend contact met ons op!

Oude telefoons en tablets verkopen

Wilt u uw oude telefoons verkopen? Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van oude telefoons, oude tablets en oude kantoortelefoons. Wilt u weten of uw oude apparaten nog kunnen worden hergebruikt en of wij deze kunnen opkopen? Wij werken als volgt:

  1. Stuur een lijst met modelnummers.
  2. Wij sturen u ons bod.
  3. Wij regelen alle logistiek.
  4. Wij controleren uw oude apparaten.
  5. U ontvangt de restwaarde op uw rekening.

Veilig oude telefoons laten opkopen

De oude telefoons van uw bedrijf zijn gebruikt door uw medewerkers en staan vaak nog vol met persoonlijke- en bedrijfsmatige gegevens. Wanneer u uw oude telefoons en tablets laat opkopen is het daarom belangrijk dat u een bedrijf kiest dat deze data aantoonbaar kan vernietigen. Holland Recycling is in staat om telefoons gecertificeerd te wissen met gebruik van Certus Software. Wij zijn namelijk een Certified Business Partner. Telefoons die niet meer werken worden door ons, nadat wij de batterij hebben verwijderd, geshredderd. Op deze manier bent u ook verzekerd van 100% datavernietiging.

Oude telefoons maatschappelijk verantwoord afvoeren

Het testen van oude telefoons en tablets gebeurt bij Holland Recycling door een gemixt team van reguliere krachten en collega’s die soms wat meer begeleiding nodig hebben. Wij zetten namelijk, waar mogelijk, zo veel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in. Vindt u het net zo belangrijk als ons om iets voor een ander te doen? Overweeg dan om (een deel van) uw opbrengst te doneren aan Make-A-Wish Nederland. Wij verhogen uw donatie met 10%!

Voorwaarden voor telefoons opkopen

We kopen alle (mobiele) telefoons en tablets, mits ze niet te oud zijn. Daarbij kopen we niet alleen iPhones en Android toestellen, maar ook alle andere merken en modellen. Aan het op laten kopen van uw telefoons/tablets zitten wel enkele voorwaarden:
– We kopen alleen van bedrijven en organisaties, dus NIET van particulieren.
– De telefoons/tablets moeten jonger zijn dan ongeveer 5 jaar (minimaal 10 stuks).
– In een werkende status te zijn.
– Dienen vrij te zijn van iCloud of wachtwoorden.

Complete registraties

Alle door u aangeleverde telefoons of tablets worden door ons uitvoerig getest en datavrij gemaakt. U ontvangt achteraf heldere rapportages en indien dat wenselijk is ook vernietigingsverklaringen. Met onze rapportages en verklaringen kunt u bij uw klanten of andere stakeholders aantonen dat u verantwoord met uw oude hardware bent omgegaan. Daarnaast heeft u ook de garantie dat gegevens nooit op straat komen te liggen.

Volledige ontzorging

Wanneer u besluit om uw oude telefoons door ons te laten opkopen kiest u voor zekerheid en gemak. Wij stemmen namelijk snel een afspraak met u af en komen uw apparaten met eigen transport ophalen. Onze medewerkers komen uw apparaten afhalen en nemen hiervoor de juiste verpakkingsmaterialen mee om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Mocht niet alle hardware werken, dan wordt deze hardware WEEELABEX-gecertificeerd verwerkt op onze recycling locatie.

 

Telefoon en tablets

Wilt u tablets en/of telefoons ten behoeve van re-use laten afvoeren? Maak een afspraak via het formulier, dan nemen we snel contact met u op.

 

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over ons, onze diensten, een prijsopgave of iets anders? Bel direct of maak een afspraak via het contactformulier.