MONITOREN RECYCLEN

Oude monitoren recyclen en afvoeren

De beeldkwaliteit van monitoren, schermen en televisies wordt steeds beter. Daarnaast zijn de schermformaten in rap tempo groter geworden. Monitoren worden daardoor snel oud en moeten gerecycled worden. Maar waar moet u op letten wanneer u oude monitoren of beeldschermen gaat inleveren? Wist u dat veel oude monitoren gevaarlijke metalen zoals lood en kwik bevatten? Daarom is het extra belangrijk om deze apparaten op een veilige manier te recyclen. Holland recycling helpt u hierbij!

Verder kunt u ook bij ons terecht voor het recyclen van oude laptops, pc’s, servers en telefoons of tablets.

Ophaaldienst oude monitoren

Staan uw monitoren in de weg? Wij kunnen oude beeldschermen snel en veilig bij uw bedrijf ophalen. Zo werkt het! Plan meteen een afspraak via onderstaande button of neem contact op als u vragen heeft. In combinatie met minimaal 150 kilogram aan laptops, computers of servers is het laten ophalen van monitoren voor uw bedrijf zelfs helemaal GRATIS! Wij staan u snel telefonisch, per e-mail of via WhatsApp te woord. Overige elektronica of metaalhoudend afval kunnen wij natuurlijk ook meteen voor u afvoeren.

  1. Maak een afspraak.
  2. Wij nemen snel contact met u op.
  3. We plannen een afspraak.
  4. Wij regelen de logistiek en halen alles op.
  5. U ontvangt een milieucertificaat en een 0-factuur.

Verantwoorde monitor recycling

Doordat monitoren vanwege de potentiële aanwezigheid van lood of kwik volgens een speciaal proces behandeld moeten worden, is het recyclingproces kostbaar. Het is daarom aantrekkelijk voor handelaren om dit materiaal illegaal naar het buitenland te transporteren. Daar wordt dit soort e-waste op erbarmelijke wijze verwerkt met weinig aandacht voor mens en milieu. Zorg daarom dat uw bedrijf zaken doet met een gecertificeerd en professioneel recyclingbedrijf. Holland Recycling neemt alle soorten monitoren in en verwerkt ze op een veilige en duurzame manier. U kunt dus met een gerust hart uw oude beeldschermen inleveren bij Holland Recycling.

Hergebruik van monitoren

Vanwege het feit dat het recyclingproces van monitoren kostbaar is én deze geen persoonlijke gegevens bevatten, is het hergebruiken van monitoren een bijzonder interessant alternatief. Het is namelijk niet alleen de duurzaamste optie, die de levensduur van het apparaat verlengt, maar het is ook de financieel gezien interessant. Heeft uw bedrijf grotere hoeveelheden platte monitoren met een schermdiagonaal van minimaal 22”? Bekijk dan onze mogelijkheden voor het opkopen van uw oude monitoren. Naast computermonitoren kopen wij ook andere soorten beeldschermen en televisies.

 

Monitoren recyclen

Kunnen wij u helpen bij het laten recyclen van al uw oude monitoren? Maak dan eenvoudig en snel online een afspraak.

 

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over ons, onze diensten, een prijsopgave of iets anders? Bel direct of maak een afspraak via het contactformulier.