Oude schroot en metaal prijzen

Eerlijke metaalprijzen van vandaag

Beste prijs voor Schroot, IJzer, Aluminium, Koper, etc.

Aanleveren met waarde boven € 1.000,-

De beste schroot prijs met prima inzamelingsmogelijkheden

U bent van harte welkom op onze werf voor de recycling van schroot, metalen en elektronica. Onze uitstekende marktconforme vergoedingen betalen we u desgewenst per bank of contant. Ook het plaatsen van een container voor de inzameling is een prima mogelijkheid. Wij zijn in staat deze snel en flexibel te wisselen.

Schroot en MetaalPrijzen schroot en oude metalen

Bij het verkopen en inleveren van schroot en metaal ontvangt u de allerbeste schrootprijzen (overzicht o.a. actuele schroot, metaal en ijzer prijzen per kilo). Die hoge prijzen zijn mogelijk bij Holland Recycling door de handel in schrootafval en metalen op grote schaal. We kopen de waardevolle grondstoffen in bulk voor de meest optimale recycling. Eigen installaties verwerken de afvalstromen tot waardevolle secundaire grondstoffen en voor een daaropvolgende directe afzet heeft Holland Recycling uitgebreide contacten met smelters, gieterijen en staalfabrieken binnen en buiten Europa.

We helpen u graag met een degelijk advies waar u moet op letten bij het inleveren en over de prijzen van oud ijzer.

Inzameling via Containers

Neem contact op als u een afzetcontainer wilt voor de inzameling van schroot en metalen of van ons een voorstel wilt voor regelmatige aanlevering. De containers variëren van 2,5m3  tot en met 40m3.

Natuurlijk bent u van harte welkom op de Schouwrooij 8 in Boxtel voor het aanleveren van een substantiële hoeveelheid (waarde boven € 1.000,-):

Inzameling van overige afvalstromen vindt ook plaats op deze vestiging. Kijk op de website van ons zusterbedrijf Milieu Service Brabant voor meer informatie over de huur van containers en aanlevering.

Heeft u vragen over schroot en metalen of over de actuele prijzen? Neem contact op met onze specialisten.