Nette afvoer

Betrouwbare vernietiging

Verantwoorde recycling

Hoe wilt u – netjes – uw oude elektronica inleveren?

Wij helpen u graag met een verantwoorde elektronica recycling. Niet voor niets vertrouwen uiteenlopende zakelijke en financiële dienstverleners, maar ook overheidsinstanties ons hun elektronica en elektrische apparaten toe. Net als bij Holland Recycling staat bij hen een nette en betrouwbare afvoer en recycling voorop. En op MVO-verantwoorde wijze.

Organisaties met veel vertrouwelijke informatie, als banken, ziekenhuizen en zelfs defensie kiezen daarom voor Holland Recycling. En hoewel we snelheid belangrijk vinden, is bij ons betrouwbaarheid bij de verwijdering en vernietiging primair.

Computer recyclen en meer

Heeft u een flink volume en kiest u voor degelijke recycling? Dan kunt u bij ons uw oude elektronica inleveren of op laten halen. Denk hierbij aan het verwijderen van computers, printers, laptops en andere oude elektrische apparaten, maar ook aan recycling van toetsenborden, vernietiging van harde schijven en printplaten.

Eén belletje of mailtje en we staan graag voor u klaar. U kunt het bij ons inleveren of we komen het volgens afspraak bij u ophalen.

Contact