Nette afvoer ICT

Betrouwbare vernietiging

Verantwoorde recycling

Oude elektronica inleveren

Bij het afvoeren van oude it-apparatuur is Holland Recycling de ideale businesspartner. Wij ontzorgen bedrijven, instellingen en organisaties totaal door verantwoorde elektronica recycling. Uiteenlopende zakelijke en financiële dienstverleners, maar ook overheidsinstanties vertrouwen ons hun elektronica en elektrische apparaten toe. Na het verkrijgen van het WEEELABEX-certificaat in 2015 is IT recycling uitgegroeid tot core business. IT afval afvoeren doen wij op een MVO-verantwoorde wijze.

Organisaties met veel vertrouwelijke informatie, als banken, ziekenhuizen en zelfs defensie kiezen daarom voor Holland Recycling. En hoewel we snelheid belangrijk vinden, is bij ons betrouwbaarheid bij de verwijdering en vernietiging  primair.

IT afval recycling en meer

Heeft u een flink volume en kiest u voor degelijke recycling? Dan kunt u bij ons uw oude elektronica inleveren of op laten halen. Denk hierbij aan het verwijderen van servers, computers, printers, laptops en andere oude elektrische apparaten, maar ook aan recycling van toetsenborden, vernietiging van harde schijven en printplaten. U kunt het bij ons inleveren of we komen het bij u ophalen.

Contact