LOGISTIEK

Hoe werkt het?

IT hardware laten ophalen in 5 simpele stappen:

 1. Vul het contactformulier in.
 2. Wij nemen snel contact met u op.
 3. Bij grote projecten komen wij partijen op uw locatie bekijken.
 4. Wij regelen alle logistiek en halen alles bij u op.
 5. U ontvangt een milieucertificaat en een 0-factuur!
Wij nemen alles uit handen en zorgen dat onze dienstverlening perfect bij uw duurzaamheidsbeleid past. Opruimen was nog nooit zo makkelijk!

Meest circulaire aanpak

Bij Holland Recycling bent u gegarandeerd van de meest circulaire aanpak op het gebied van het afvoeren van oude IT-hardware. Hardware wordt zoveel mogelijk gerefurbished om de productlevensduur te verlengen.

Als dit niet mogelijk is wordt beoordeeld of onderdelen en componenten kunnen worden hergebruikt. Is de elektronica écht end-of-life, dan wordt deze conform strenge WEEELABEX standaarden gerecycled. Deze manier van werken zorgt ervoor dat Holland Recycling de meest duurzame keuze is voor de afvoer van uw oude elektronica.

Veelgestelde vragen over het ophalen

 • Hoe lang duurt het voordat elektronica bij mij wordt opgehaald?

  Een exacte datum kunt u met ons afstemmen door contact op te nemen. In de regel kunnen wij altijd op korte termijn een pick-up met u afstemmen, denk hierbij aan een afspraak binnen één week. Als u uw elektronica zelf op pallets kunt verpakken is een pick-up zelfs altijd de volgende dag al mogelijk omdat wij het transport dan in sommige gevallen uitbesteden.

 • Levert elektronica recycling geld op?

  Oude elektronica vertegenwoordigt een restwaarde. Vanaf 200 kilogram computers, laptops of servers halen wij elektronica GRATIS bij u op. Heeft u zeer grote hoeveelheden elektronica, dan kunnen wij u zelfs een opbrengst uitbetalen. Met zeer grote hoeveelheden doelen wij op meerdere tonnen aan e-waste. Neem gerust contact op om te vragen of wij een opbrengst kunnen betalen voor uw partij.

 • Kan elektronica bij mij worden opgehaald?

  Holland Recycling haalt alleen elektronica op bij bedrijven en instellingen. Helaas halen wij geen elektronica op bij particulieren. Elektronica ophalen is vanaf 200 kilogram aan computers, laptops of servers voor u zelfs helemaal GRATIS! Meer over onze ophaaldienst.

 • Welke soorten elektronica kan ik door Holland Recycling laten recyclen?

  Holland Recycling neemt vrijwel alle soorten elektronica in, maar is gespecialiseerd in hoogwaardige stromen. Vanwege onze vergunning mogen wij helaas geen koel- of vries gerelateerde elektronica innemen. Bekijk onze catalogus voor meer informatie.

Uw data 100% vernietigd!

Uw data is onze zorg! Wij zorgen dat u hardware met een gerust hart kunt afvoeren. Niemand wil zich zorgen maken over vertrouwelijke data en de mogelijkheid dat deze op straat komt te liggen. Wij bieden de garantie dat eventueel aanwezige data 100% vernietigd wordt. Holland Recycling is Certified Business Partner van Certus Software. Dit betekent dat wij harde schijven conform de strengste eisen kunnen wipen. Daarnaast hebben wij een HSM StoreEX HDS 230 hard disk shredder. Hiermee worden uw schijven tot een zeer kleine snippergrootte vermalen waardoor data NOOIT meer kan worden teruggewonnen!

WEEELABEX-gecertificeerd

WEEELABEX gecertificeerd

Kies voor een gecertificeerd bedrijf en voer uw e-waste met een gerust hart af! Holland Recycling heeft al meerdere keren het verplichte WEEELABEX certificaat weten te behalen. Daarnaast beschikken wij over alle andere relevante certificeringen, deze vindt u hier.

Daarom kiest u voor Holland Recycling

 • Meest circulaire aanpak
 • Data 100% vernietigd
 • WEEELABEX gecertificeerd
 • In 5 simpele stappen geregeld