LOGISTIEK

Hoe werkt het?

Oude elektronica inleveren doe je in 5 simpele stappen:

 1. Vul het contactformulier in.
 2. Wij nemen snel contact met u op.
 3. Bij grote projecten komen wij partijen op uw locatie bekijken.
 4. Wij regelen alle logistiek en halen alles bij u op.
 5. U ontvangt een milieucertificaat en een 0-factuur!
Wij nemen alles uit handen en zorgen dat onze dienstverlening perfect bij uw duurzaamheidsbeleid past. Opruimen was nog nooit zo makkelijk!

Meest circulaire aanpak

Bij Holland Recycling bent u gegarandeerd van de meest circulaire aanpak op het gebied van het afvoeren van oude IT-hardware. Hardware wordt zoveel mogelijk gerefurbished om de productlevensduur te verlengen.

Als dit niet mogelijk is wordt beoordeeld of onderdelen en componenten kunnen worden hergebruikt. Zijn de elektrische apparaten écht end-of-life, dan wordt deze conform strenge WEEELABEX standaarden gerecycled. Deze manier van werken zorgt ervoor dat Holland Recycling de meest duurzame keuze is voor het inleveren van uw oude elektrische apparaten.

Veelgestelde vragen over oude elektronica inleveren

 • Wanneer kan mijn oude elektronica opgehaald worden?

  In de regel kunnen wij altijd op korte termijn een pick-up met u afstemmen, denk hierbij aan een afspraak binnen één week. Als u uw elektronica zelf op pallets kunt verpakken is een pick-up zelfs altijd de volgende dag al mogelijk, omdat wij het transport dan in sommige gevallen uitbesteden.

 • Hoeveel geld levert elektronica recycling op?

  Oude elektronische apparaten vertegenwoordigen een restwaarde. Heeft u zeer grote hoeveelheden (meerdere tonnen) elektronica, dan kunnen wij u zelfs een opbrengst uitbetalen. Neem gerust contact op om te vragen of wij een opbrengst kunnen betalen voor uw partij.

 • Kan ik gebruik maken van de ophaaldienst?

  Holland Recycling haalt alleen elektronica op bij bedrijven en instellingen. Helaas halen wij geen elektronica op bij particulieren. Oude elektronica ophalen is vanaf 150 kilogram aan computers, laptops of servers voor u zelfs helemaal GRATIS!

 • Welke soorten elektronica recyclen jullie allemaal?

  Holland Recycling neemt vrijwel alle soorten elektronica in, maar is gespecialiseerd in hoogwaardige stromen. Vanwege onze vergunning mogen wij helaas geen koel- of vries gerelateerde elektrische apparaten innemen.

Uw data 100% vernietigd

Uw data is onze zorg! Wij zorgen dat u hardware met een gerust hart kunt afvoeren. Niemand wil zich zorgen maken over vertrouwelijke data en de mogelijkheid dat deze op straat komt te liggen. Wij bieden de garantie dat eventueel aanwezige data 100% vernietigd wordt. Holland Recycling is Certified Business Partner van Certus Software. Dit betekent dat wij harde schijven conform de strengste eisen kunnen wipen. Daarnaast hebben wij een HSM StoreEX HDS 230 hard disk shredder. Hiermee worden uw schijven tot een zeer kleine snippergrootte vermalen waardoor data NOOIT meer kan worden teruggewonnen! Wacht niet langer en lever al uw oude elektronica in bij Holland Recycling.

WEEELABEX-gecertificeerd

WEEELABEX gecertificeerd

Kies voor een gecertificeerd bedrijf en voer uw e-waste met een gerust hart af! Holland Recycling heeft al meerdere keren het verplichte WEEELABEX certificaat weten te behalen. Daarnaast beschikken wij over alle andere relevante certificeringen.

4 redenen om voor Holland Recycling te kiezen

 • Meest circulaire aanpak
 • Data 100% vernietigd
 • WEEELABEX gecertificeerd
 • In 5 simpele stappen geregeld