Holland Recycling is sinds 2021 partner van Make-A-Wish. Zoals wij in een eerdere blog hebben aangegeven dragen wij deze vrijwilligersstichting een warm hart toe vanwege de zeer concrete impact die zij met hun activiteiten hebben op de behandeltrajecten van ernstig zieke kinderen. Inmiddels hebben wij, dankzij hardware donaties van onze klanten, de tweede liefste wens in vervulling mogen laten gaan.

“Mijn wens is een paradefeest met prinsessen”

Esmée is tien jaar oud en een heel makkelijk en vrolijk meisje. Ze heeft een ernstige stofwisselingsziekte, waardoor ze vooral geniet van het prikkelen van haar zintuigen. Esmée wordt erg gelukkig van het prikkelen van meerdere zintuigen tegelijkertijd, hoe gekker, hoe beter! Daarom is haar liefste wens een paradefeest met prinsessen. Met voertuigen, lichtjes en muziek, dat zou fantastisch zijn. Esmée is namelijk gek op bewegende lichtjes. Esmée is niet de enige die van deze bijzondere ervaring mag gaan genieten, ook papa, mama en de opa’s en oma’s mochten niet ontbreken.

Na de voorbereidingen door de wensvervullers van Make-A-Wish was het dan eindelijk zover: de wens van Esmée ging in vervulling! Eerst werd Esmée omgetoverd tot een echte prinses. Mooi gelakte nagels, een feestelijke jurk en mooie haren mochten daarbij niet ontbreken. Esmée is er helemaal klaar voor als de parade bij haar in de straat verschijnt! Al vanaf het begin is de lach niet van Esmées gezicht af te krijgen. Een prachtige roze koets met paarden passeren Esmée en haar familie, net zoals de allermooiste prinsessen. Een bloemenprinses, een eenhoornprinses, een fee en prinses Sterre zijn er allemaal! Esmée glundert en geniet. Ze mag zelfs zelf plaatsnemen in de mooie roze koets en de paarden voor de koets aaien. Na de prachtige parade gaat het feestje gewoon door in de tuin. De kinderchampagne wordt gepopt en er staat een hele bijzondere taart klaar, speciaal voor Esmée gemaakt. Een echte prinsessentaart! Tijdens het tuinfeest worden er sprookjes voorgelezen, bellen geblazen, mooie tekeningen gemaakt en wordt er veel gedanst. De stemming zit er goed in! Het feestje wordt afgesloten met heerlijk eten van de slager. ‘De lach van Esmée die vergeet ik nooit meer’, zei een van de aanwezigen. Esmée heeft volop genoten!

Holland-Recycling-wens-in-vervulling-van-Esmee-02

De allerliefste wens van een ernstig ziek kind in vervulling laten gaan met uw oude Hardware. Hoe mooi kan het zijn!

De hardware die wij voor onze zakelijke klanten recyclen of refurbishen is afgeschreven. Deze apparaten hebben geen waarde meer in de boekhouding maar hebben evengoed een restwaarde. Deze restwaarde kan een groot verschil maken voor één van de wenskinderen van Make-A-Wish Nederland. Door deel te nemen aan ons IT-donatie programma kiest u ervoor om de gehele restwaarde of een deel daarvan te doneren. Holland Recycling adopteert voor iedere € 5.000,- die met dit programma wordt opgehaald één wens namens alle donateurs. Alle bedragen die wij namens u mogen doneren worden door ons met nog eens 10% verhoogt!

Holland Recycling heeft een eerste donatie gedaan van € 2.500,-. Verder zal Holland Recycling voor iedere datadrager die wij met onze DIN66399 gecertificeerde shredder vernietigen een bedrag doneren van € 0,25 per datadrager. U bent daardoor niet alleen verzekerd van de veiligste vernietiging van uw harde schijven, maar u draagt ook nog eens bij aan dit prachtige initiatief. Als u besluit uw restwaarde te doneren dan ziet u uw donatie meteen terug op de Holland Recycling actiepagina op de website van Make-A-Wish. We zijn hierin natuurlijk 100% transparant.

Heeft u geen oude hardware maar wilt u wel bijdragen aan het realiseren van een liefste wens, dan kunt u dat gelijk op onze actiepagina doen.