Zakelijke partner ontzorging ICT-afval

Computers etc. afvoeren en recycling

Ontvang een mooie opbrengst

Oude computers recycling

Wilt u uw computers, laptops, schermen of data vernietigen? We zijn graag uw zakelijke partner bij de volledige ontzorging van uw elektronica en ICT-afval en duurzame recycling. Zo bieden we naast computer recycling ook de service om de harde schijven te verwijderen en te vernietigen. Lees meer over datavernietiging.

Hoe werkt het? U voert uw oude computers (personal en netwerk) en overig elektronica afval in bulk af en we bieden u transparante prijzen per kilo. U ontvangt zo een mooie vergoeding en uw elektronica wordt keurig - WEEELABEX gecertificeerd - door ons gerecycled.

Computer recycling

Wat gebeurt er eigenlijk met e-waste in de Nederlandse (circulaire) economie? De levensduur van IT is eindig, ideeën over statiegeldconstructies in de kringloop, waarbij de producent eigenaar van het product blijft en de consument alleen de gebruiker is, zijn nog weinig concreet. Het slim recyclen prevaleert vooralsnog om optimale nieuwe waarde te creëren uit afval. 

Door al jaren goed mee te denken in de keten heeft Holland Recycling het werkproces tot in perfectie kunnen optimaliseren. Dit werpt vruchten af voor alle betrokken relaties. Intensieve contacten met andere circulaire ondernemingen in de keten zorgen voor de concurrerende opbrengst. Door het internationale afnemernetwerk kan de aanbieder de hoogste waarde per bank of contant ontvangen.

Door beïnvloeding van uiteenlopende factoren, waar mogelijk, in de gehele cyclus kan er naast dé optimale recycling ook veel aandacht worden gegeven om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Vragen? Neem contact op of bel meteen: 0411 – 650 019.