Oude computers inleveren en ophalen

Computer afvoeren en recycling

Ontvang een mooie opbrengst

Oude computers inleveren voor geld: computer recycling

Oude computers weggooien? Computer recycling! Voor het inleveren van oude elektronica betalen wij de hoogste prijs en bieden u de beste service. Gegarandeerd. U kunt op deze manier dus snel geld verdienen bij onze inkoop van oude computers. Bij het verkopen van een oude computer (personal en netwerk) verdient u snel geld door deze te laten recyclen of hergebruiken. Overigens kunt u uw PC bijvoorbeeld ook inleveren voor een goed doel. 

Computer recycling

Wat gebeurt er eigenlijk met de overbodige, oude ICT in de Nederlandse (circulaire) economie? Of e-waste nou afkomstig is van mensen thuis of van kantoren, als het handige mannetje of erkende reparateur zegt dat het klaar is, zal de eigenaar toch echt het hoofd moeten buigen. De levensduur van IT is eindig, ideeën over statiegeldconstructies in de kringloop, waarbij de producent eigenaar van het product blijft en de consument alleen de gebruiker is, zijn nog weinig concreet. Het slim recyclen prevaleert vooralsnog om optimale nieuwe waarde te creëren uit afval. 

Door goed mee te denken is Holland Recycling in staat het eigen werkproces te optimaliseren in de keten. Dit werpt vruchten af voor de diverse betrokken partijen. Door beïnvloeding van uiteenlopende factoren, uiteraard waar mogelijk, in de gehele cyclus is er naast dé optimale recycling ook kostenreductie mogelijk. Intensieve contacten met andere circulaire ondernemingen in de keten zorgen voor de concurrerende opbrengst. Door het internationale afnemernetwerk kan de aanbieder de hoogste waarde per bank of contant ontvangen.

Goede prijs bij inleveren, afvoeren en verkopen oude elektronica

Ons specialisme betekent dat wij u de hoogste waarde kunnen bieden voor uw afval van computers. Het tegoed ontvangt u naar gelang uw keuze, direct bij inlevering of op uw bankrekening.
Computers zijn veel geld waard: welk bedrag ontvangt u?

Elektronica verkopen is lonend: Holland Recycling neemt al uw oude elektronica en/of overbodig geworden IT-materialen in. Onze expertise op het gebied van hergebruik en elektronica recycling maakt ons uw ideale partner. Hierdoor geven wij in de meeste gevallen betere vergoedingen dan onze branchegenoten bij het verkopen van elektronica.
Oude computers verkopen? Servers afvoeren? De levenscyclus van elektronica wordt alsmaar korter. Zo wordt u als bedrijf vaak gedwongen oude elektronica of onderdelen van elektronica te vervangen voor nieuwere versies. Wij kunnen uw apparatuur hergebruiken of verwerken conform de huidige wet- en regelgeving.

Uw Personal Computer of Netwerk Computer niet genoemd? Omschrijf deze hier kort en ontvang snel een goede aanbieding.