PC RECYCLING

Oude computers inleveren

Over het algemeen worden computers tussen de drie en zeven jaar vervangen. Als bedrijf of instelling wilt u uiteraard dat uw computers op de juiste wijze, duurzaam en volledig gecertificeerd, worden gerecycled. Bij Holland Recycling kunt u terecht voor computer recycling, wij halen oude computers op bij bedrijven en instellingen. Het laten ophalen van computers, laptops of servers is vanaf 200 kilogram voor u zelfs helemaal GRATIS! Natuurlijk nemen wij ook meteen alle randapparaten, kabels en toebehoren mee.

Hoe werkt computer recycling?

Computer recycling is simpel! Plan meteen een afspraak via onderstaande button of neem contact op als u vragen heeft. Wij staan u snel telefonisch, per e-mail of via WhatsApp te woord.

  1. Maak een afspraak.
  2. We nemen snel contact met u op.
  3. We plannen een afspraak.
  4. Wij regelen de logistiek en halen alles op.
  5. U ontvangt een milieucertificaat én 0-factuur.

Oude computers inleveren op een veilige manier

PC’s oftewel Personal Computers staan vaak vol met vertrouwelijke of persoonlijke informatie. Daarnaast zijn computers gemaakt van waardevolle grondstoffen die goed kunnen worden gerecycled zodat hier weer nieuwe apparaten van kunnen worden gemaakt. U gaat oude computers inleveren en wilt dus zeker weten dat het bedrijf dat u hiervoor inschakelt uw computerafval op een correcte manier verwerkt met hoge recyclingpercentages en met aandacht voor dataverwijdering. Holland Recycling is volledig gecertificeerd (ook WEEELABEX). Daarnaast zijn wij uitgerust om data zowel softwarematig als mechanisch gecertificeerd te vernietigen op de veiligste manier mogelijk.

Oude computers hergebruiken

Voldoen uw computers niet meer aan de eisen die u stelt? Maar kunnen ze er best nog een tijdje tegenaan. Wij kopen deze computers van u over. Heeft u minimaal 5 PC’s van maximaal 5 jaar oud dan kunt u uw computers inleveren voor geld, zie onze pagina over re-use. Hergebruik van IT-hardware levert meer op en is ook nog duurzamer! Natuurlijk zorgen we ook hier voor de hoogste opbrengst en veilige gecertificeerde datavernietiging.

Onze organisatie onderscheidt zich door het hoogste service niveau. Wij zijn altijd in staat om snel te schakelen. Staat uw oude hardware in de weg? Neem dan meteen contact op. Meestal kunnen wij uw computerafval nog dezelfde week komen ophalen!

 

Computer recycling

Kunnen wij u helpen bij het laten recyclen van al uw oude computers? Maak dan eenvoudig en snel online een afspraak.

 

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over ons, onze diensten, een prijsopgave of iets anders? Bel direct of maak een afspraak via het contactformulier.