COMPUTER RECYCLING

Oude computers inleveren

Over het algemeen worden computers tussen de drie en zeven jaar vervangen. Als bedrijf of instelling wilt u uiteraard dat uw computers op de juiste wijze, duurzaam en volledig gecertificeerd, worden gerecycled. Bij Holland Recycling kunt u terecht voor computer recycling, wij halen oude computers op bij bedrijven en instellingen. Het laten ophalen van computers, laptops of servers is vanaf 150 kilogram voor u zelfs helemaal GRATIS! Natuurlijk nemen wij ook meteen alle randapparaten, kabels en toebehoren mee.

Lees eventueel ook meer over het inleveren van oude laptops of het inleveren van oude servers.

Hoe werkt computer recycling?

Computer recycling is simpel! Plan meteen een afspraak via onderstaande button of neem contact op als u vragen heeft. Wij staan u snel telefonisch, per e-mail of via WhatsApp te woord.

 1. Maak een afspraak.
 2. We nemen snel contact met u op.
 3. We plannen een afspraak.
 4. Wij regelen de logistiek en halen alles op.
 5. U ontvangt een milieucertificaat én 0-factuur.

Oude computers inleveren op een veilige manier

PC’s oftewel Personal Computers staan vaak vol met vertrouwelijke of persoonlijke informatie. Daarnaast zijn computers gemaakt van waardevolle grondstoffen die goed kunnen worden gerecycled, zodat hier weer nieuwe apparaten van kunnen worden gemaakt. U gaat oude computers inleveren en wilt dus zeker weten dat het bedrijf dat u hiervoor inschakelt uw computerafval op een correcte manier verwerkt met hoge recyclingpercentages en met aandacht voor dataverwijdering. Holland Recycling is volledig gecertificeerd (ook WEEELABEX) voor onder andere de recycling van oude computers en laptops. Bij inlevering van uw oude pc’s wordt data grondig vernietigd: zowel softwarematig als mechanisch voor een extra laagje zekerheid.

Oude computers hergebruiken

Voldoen uw computers niet meer aan de eisen die u stelt? Maar kunnen ze er best nog een tijdje tegenaan. Wij kopen deze computers van u over. Heeft u minimaal 5 PC’s van maximaal 5 jaar oud dan kunt u uw computers inleveren voor geld, zie onze pagina over re-use. Hergebruik van IT-hardware levert meer op en is ook nog duurzamer! Natuurlijk zorgen we ook hier voor de hoogste opbrengst en veilige gecertificeerde datavernietiging.

Onze organisatie onderscheidt zich door het hoogste service niveau. Wij zijn altijd in staat om snel te schakelen. Staat uw oude hardware in de weg? Neem dan meteen contact op. Meestal kunnen wij uw computerafval nog dezelfde week komen ophalen middels onze ophaaldienst!

Oude computers inleveren goed doel

Heeft u oude computers die u niet meer gebruikt? Wilt u er een goed doel mee steunen? Door ze in te leveren bij Holland Recycling helpt u mee aan het in vervulling gaan van een liefste wens van een ernstig ziek kind.

Wilt u meer informatie over oude pc inleveren goed doel? Bekijk dan onze speciale pagina over IT-donatie.

Hoe maak ik mijn computer helemaal leeg?

Wilt u uw oude computers inleveren? Dan nemen we alles voor u uit handen. Wel kunt u, indien gewenst, extra veiligheidsmaatregelen nemen. Sla eventuele belangrijke bestanden extern op, formatteer de computers of zet de computers terug naar de fabrieksinstellingen.

Wanneer u uw oude pc’s door ons laat afvoeren, dan komen we uw computers ophalen. Vervolgens wordt alle data op de computers veilig vernietigd, hetzij softwarematig (wipen) of mechanisch (shredderen). Afhankelijk van de staat van de computers kunnen ze worden refurbished voor re-use of worden kostbare onderdelen gerecycled. U kunt de computers leegmaken voordat u ze aan ons afgeeft, maar dit is dus niet noodzakelijk.

Interesse? Neem contact met ons op


Benieuwd naar de waardebepaling van uw oude elektronica? Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.

Let op: wij kopen niet van particulieren!

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen over PC recycling

 • Waar kun je oude computers inleveren?

  Voor bedrijven en instellingen heeft Holland Recycling een ophaalservice. U kunt oude computers ook zelf inleveren op onze recycling locatie te Boxtel. Vraag ons gerust naar de voorwaarden.

 • Wat doe je met oude computers?

  Oude computers bevatten tal van grondstoffen. Holland Recycling zorgt ervoor dat deze grondstoffen worden teruggewonnen en dus niet verloren gaan. Holland Recycling Electronics is hiervoor volledig gecertificeerd.

 • Wat zijn oude computers waard?

  De waarde van oude computers fluctueert. De actuele koersen bepalen de uiteindelijke waarde. Vraag ons gerust om de actuele waarde van oude computers.

 • Waarom oude computers inleveren bij Holland Recycling?

  Wij zorgen ervoor dat je oude computers duurzaam gerecycled worden, voeren een transparante prijsvorming, hebben een uitstekende service en een snelle betaling.

 

Computer recycling

Kunnen wij u helpen bij het laten recyclen van al uw oude computers? Maak dan eenvoudig en snel online een afspraak.

 

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over ons, onze diensten, een prijsopgave of iets anders? Bel direct of maak een afspraak via het contactformulier.