SERVER

Servers en netwerkapparatuur recyclen

In het digitale tijdperk waarin we leven staan servers en netwerkapparatuur centraal. Nederland is bij uitstek een land met veel datacentra en dus ook veel hardware. Om de digitale vooruitgang bij te benen worden servers normaliter iedere drie tot vijf jaar vervangen of tussendoor ge├╝pgrade. Wanneer de apparatuur niet meer voldoet aan de hoge eisen die we stellen komt server recycling in beeld. Servers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, goede recycling is daarom van groot belang. Holland Recycling behaalt zeer hoge recyclingpercentages en ontzorgt bedrijven en instellingen maximaal op het gebied van server recycling.

Hoe werkt server recycling?

Wilt u uw oude servers snel, maar bovendien ook veilig laten ophalen? Zo werkt het! Plan meteen een afspraak via onderstaande button of neem contact op als u vragen heeft. Onze ophaalservice is in de meeste gevallen helemaal GRATIS. Vanaf 200 kilogram laptops, computers of servers kunnen wij onze kosten betalen uit de restwaarde van uw oude hardware! Wij staan u snel telefonisch, per e-mail of via WhatsApp te woord. Wij ontlasten u volledig door alle randzaken mee te nemen door alles van transport tot factuur voor u te regelen.

  1. Maak een afspraak.
  2. Wij nemen snel contact met u op.
  3. We plannen een afspraak.
  4. Wij regelen de logistiek en halen alles op.
  5. U ontvangt een milieucertificaat en een 0-factuur.

Oude servers veilig inleveren

Doordat uw servers en netwerkapparatuur veel informatie bevatten, op de harde schijf, maar ook via asset tags en configuraties, is het belangrijk een betrouwbare en professionele partner te vinden voor uw end-of-life apparatuur.

Ophalen op uw locatie

Holland Recycling kan snel en vakkundig servers en netwerkapparatuur ophalen op uw locatie. Ook zijn wij volledig uitgerust om alle aanwezige data te vernietigen. Indien gewenst ontvangt u een vernietigingsverklaring, ook wel een certificate of destruction genoemd.

Jonggebruikte servers

Soms komt het voor dat servers worden verwijderd voor ze end-of-life zijn. In principe geldt dat servers jonger dan 5 jaar altijd in aanmerking komen voor hergebruik. Het hergebruiken van servers en netwerkapparatuur en het daarmee verlengen van de levensduur is de duurzaamste, maar bovendien ook meest rendabele manier om uw hardware af te voeren. Meer weten over het opkopen van servers.

 

Servers recyclen

Kunnen wij u helpen bij het laten recyclen van al uw oude servers? Maak dan eenvoudig en snel online een afspraak.

 

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over ons, onze diensten, een prijsopgave of iets anders? Bel direct of maak een afspraak via het contactformulier.