COMPUTERS OPKOPEN

Heeft u gebruikte computers of pc’s waar u niets meer mee doet? Bij Holland Recycling kunt u oude computers inleveren voor geld. Zakelijke computers aan ons verkopen kan vanaf 10 stuks. We komen uw oude computers of andere IT-hardware bij u ophalen. Daarna verwijderen we alle data en brengen we ze opnieuw op de markt.

Gooi uw oude computers niet weg, maar laat ons uw computers opkopen. U profiteert van een aantrekkelijke restwaarde en tegelijkertijd levert u een bijdrage aan de circulaire economie. Holland Recycling is uw 100% gecertificeerde computer opkoper.

Oude computers verkopen – Hoe werkt het?

Uw oude computers inleveren is simpel! Wij kopen alle computers op die maximaal 5 jaar oud zijn. Oudere modellen zijn, echter, in veel gevallen ook nog interessant voor ons. Lever ook uw oude pc’s in voor geld: veilig en verantwoord. Bij grote partijen komen wij indien gewenst naar uw locatie. Dit is hoe wij werken:

 1. Stuur een lijst of enkele foto's.
 2. Wij bekijken de lijst en sturen u ons bod.
 3. Wij regelen alle logistiek op de afgesproken dag.
 4. We controleren de status van uw computers.
 5. U ontvangt de restwaarde op uw rekening.

Data op oude computers

Bij het verkopen van uw oude computers denkt u natuurlijk meteen aan uw gegevens. Niemand wil dat vertrouwelijke data op straat komt te liggen. Holland Recycling is een full-service dienstverlener op het gebied van uitgefaseerde en overtollige hardware. Wij snappen dat het opkopen van oude computers hand in hand gaat met het vernietigen van digitale data. Bekijk onze softwarematige en mechanische mogelijkheden voor datavernietiging. Holland Recycling vernietigt uw data niet alleen op de meest veilige manier, maar zorgt daarbij ook voor duidelijke en complete registraties op serienummerniveau. Daarbij doneert Holland Recycling voor iedere geshredderde harde schijf €0,25 aan Make-A-Wish Nederland.

Geld ontvangen voor oude computers

Wilt u geld verdienen met uw oude computers? Bij ons kunt u uw gebruikte pc’s en laptops verkopen, al vanaf 10 stuks. De opbrengst kan variëren tussen de tientallen tot wel duizenden euro’s. De restwaarde hangt onder andere af van de hoeveelheid en kwaliteit van de herbruikbare grondstoffen. Laat ons uw computers opkopen. Zo zitten overtollige computers u niet meer in de weg en tegelijkertijd ontvangt er een mooie vergoeding voor. Bent u benieuwd hoeveel u kunt ontvangen? Neem dan contact met ons op voor een waardebepaling.

Holland Recycling: opkoper van uw oude computers en onderdelen

Wilt u uw oude pc- of computeronderdelen verkopen? Neem dan gerust contact op om te kijken of de pc-onderdelen nog geld waard zijn. Bij het ophalen van uw computers nemen wij hoe dan ook alle overtollige randapparatuur en bijbehoren meteen voor u mee:
• Computerkasten
• Toetsenborden
• Muizen
• Netsnoeren
• En meer computeronderdelen

Waar mogelijk zetten wij medewerkers in die soms het figuurlijke steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ons team bestaat uit reguliere medewerkers en medewerkers met een zogenaamde ‘afstand tot de arbeidsmarkt’. Het testen en refurbishen van IT-hardware is, onder de juiste begeleiding, bij uitstek geschikt voor deze doelgroep.

Computers verkopen voor het goede doel

Een wens in vervulling laten gaan met uw oude hardware? Doneer (een deel van) de restwaarde van uw hardware aan Make-A-Wish Nederland. Wij verhogen dan het bedrag met nog eens 10%!

WEEELABEX-gecertificeerd

Holland Recycling is WEEELABEX-, ISO9001- én ISO1400-gecertificeerd! De kwaliteit van onze dienstverlening en onze minimale impact op het milieu wordt hiermee jaarlijks geaudit.

Complete registraties

Om achteraf bij uw klanten, achterban of andere stakeholders aan te kunnen tonen dat u uw oude computers op verantwoorde wijze heeft afgevoerd, leveren wij u zeer complete registraties. Wij registreren standaard alle aantallen, merk en model, specificaties, serienummers en testresultaten. Op deze manier kunt u indien gewenst achteraf alles nog een keer doorlezen.

Volledig ontzorgd

Wij verzorgen het volledige traject. Wij halen uw apparatuur met eigen transport op en verzorgen indien gewenst de emballage inclusief het verpakken op uw locatie. Ook het refurbishen en vernietigen van data gebeurt op onze beveiligde locatie te Boxtel. Aan de overkant van de weg is onze recycling locatie gelegen voor materialen waarbij producthergebruik niet mogelijk is.

Interesse? Neem contact met ons op

Benieuwd naar de waardebepaling van uw oude zakelijke hardware? Vul onderstaande velden in en dan neemt onze accountmanager binnen 1 werkdag contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen over computers opkopen

 • Komen jullie mijn computers ook ophalen?

  Ja, Holland Recycling heeft een eigen ophaalservice, waarmee we uw oude computers en overige hardware mee kunnen ophalen. Uw hardware is bij ons in veilige handen.

 • Hoe bepalen jullie de waarde van computers?

  De waarde van uw computers is afhankelijk van merk, type en eventueel specificaties. Wij doen u graag een vrijblijvend en passend voorstel.

 • Wanneer krijg ik het afgesproken bedrag?

  Holland Recycling Re-use haalt de materialen bij u op, registreert alles en zorgt voor de datavernietiging. Daarna sturen wij een inkoopfactuur en deze wordt direct uitbetaald.

 • Wat voor apparatuur nemen jullie in?

  Wij kopen overwegend laptops, computers en netwerkapparatuur. Maar ook smartphones, tablets en beeldschermen worden door Holland Recycling aangekocht.

 

Computers verkopen

Uw zakelijke oude computers verkopen in één keer? Maak een afspraak via het formulier, dan nemen we snel contact met u op.

 

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over ons, onze diensten, een prijsopgave of iets anders? Bel direct of maak een afspraak via het contactformulier.