COMPUTERS

Heeft u oude of overtollige computers? Laat ons uw oude computers opkopen. Holland Recycling kan aan de hand van een beperkte hoeveelheid informatie snel voor u beoordelen of uw oude computers in aanmerking komen voor product hergebruik. Heeft u helemaal geen informatie? Dan kunnen wij zelfs een waardebepaling doen aan de hand van enkele foto’s.

Zo werkt "oude" computers opkopen

Het verkopen van uw computers is simpel! Wij zijn geïnteresseerd in alle computers van maximaal 5 jaar oud. Oudere modellen zijn, echter, in veel gevallen ook nog interessant. U hoeft geen IT-specialist te zijn om uw oude computers te laten opkopen. Bij grote partijen komen wij indien gewenst naar uw locatie. Dit is hoe wij werken:

  1. Stuur een lijst of enkele foto's.
  2. U ontvangt ons bod.
  3. Wij regelen alle logistiek.
  4. We controleren uw computers.
  5. U ontvangt de restwaarde op uw rekening.

Data op oude computers

Bij het verkopen van uw oude computers denkt u natuurlijk meteen aan uw gegevens. Niemand wil dat vertrouwelijke data op straat komt te liggen. Holland Recycling is een full-service dienstverlener op het gebied van uitgefaseerde en overtollige hardware. Wij snappen dat het opkopen van oude computers hand in hand gaat met het vernietigen van digitale data. Bekijk onze softwarematige en mechanische mogelijkheden voor datavernietiging. Holland Recycling vernietigt uw data niet alleen op de meest veilige manier mogelijk, maar zorgt daarbij ook voor duidelijke en complete registraties op serienummerniveau. Daarbij doneert Holland Recycling voor iedere geshredderde harde schijf € 0,25 aan Make-A-Wish Nederland.

Oude computers maatschappelijk verantwoord afvoeren

Ons duurzaamheidsbeleid stopt niet bij de meest circulaire aanpak voor oude computers. Ook de wijze waarop wij ons refurbishment proces hebben ingericht is duurzaam te noemen. Waar mogelijk zetten wij namelijk medewerkers in die soms het figuurlijke steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ons team bestaat uit reguliere medewerkers en medewerkers met een zogenaamde ‘afstand tot de arbeidsmarkt’. Het testen en refurbishen van IT-hardware is, onder de juiste begeleiding, bij uitstek geschikt voor deze doelgroep. Een wens in vervulling laten gaan met uw oude hardware? Doneer (een deel van) de restwaarde van uw hardware aan Make-A-Wish Nederland. Wij verhogen dan het bedrag met nog eens 10%!

WEEELABEX-gecertificeerd

Holland Recycling is WEEELABEX-, ISO9001- én ISO1400-gecertificeerd! De kwaliteit van onze dienstverlening en onze minimale impact op het milieu wordt hiermee jaarlijks geaudit.

Complete registraties

Om achteraf bij uw klanten, achterban of andere stakeholders aan te kunnen tonen dat u uw oude computers op verantwoorde wijze heeft afgevoerd, leveren wij u zeer complete registraties. Wij registreren standaard alle aantallen, merk en model, specificaties, serienummers en testresultaten. Op deze manier kunt u indien gewenst achteraf alles nog een keer doorlezen.

Volledig ontzorgt

Wij verzorgen het volledige traject. Wij halen uw apparatuur met eigen transport op en verzorgen indien gewenst de emballage inclusief het verpakken op uw locatie. Ook het refurbishen en vernietigen van data gebeurt op onze beveiligde locatie te Boxtel. Aan de overkant van de weg is onze recycling locatie gelegen voor materialen waarbij producthergebruik niet mogelijk is.

 

Computers opkopen

Wilt u computers ten behoeve van re-use laten afvoeren? Maak een afspraak via het formulier, dan nemen we snel contact met u op.

 

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over ons, onze diensten, een prijsopgave of iets anders? Bel direct of maak een afspraak via het contactformulier.