LAPTOPS

Heeft u oude of overtollige Laptops? Laat ons uw oude laptops opkopen. Het verkopen van oude laptops levert geld op en is bovendien milieubewust. Door laptops op tijd te verkopen kunnen ze nog een tweede leven tegemoet. Daarbij kunt u alle aanwezige data vakkundig laten vernietigen waardoor de kans op een datalek minimaliseert. Wij nemen het volledige traject uit handen en werken volledig transparant.

Hoe werkt oude laptops verkopen?

Wij maken het verkopen van uw oude laptops zo simpel mogelijk. Werkende laptops van maximaal 5 jaar oud zijn altijd nog geschikt voor product hergebruik. Oudere laptops vaak ook afhankelijk van de specificaties. Wilt u een waardebepaling aanvragen voor uw laptops? Wij werken als volgt:

  1. Stuur een lijst met modelnummers of stuur enkele foto's.
  2. Wij sturen u ons bod.
  3. Wij regelen alle logistiek.
  4. Wij controleren uw laptops.
  5. We betalen de restwaarde van uw laptops op uw rekening.

Oude laptops en data

Uw medewerkers hebben de laptops van uw bedrijf zakelijk gebruikt en wellicht ook privé. Met zekerheid valt te zeggen dat de laptops gedurende hun levensduur grote hoeveelheden data hebben verwerkt. Bij het afvoeren van uw laptops rijst daarom de vraag hoe u met deze data moet omgaan. De AVG stelt dat u verplicht bent data te vernietigen. Maar hoe? Daarover wordt niets gezegd. U bent echter verantwoordelijk dat data op de juiste manier wordt behandeld. Met de uitgebreide registraties en gecertificeerde vernietigingswijzen die Holland Recycling aanbiedt kunt u aantonen dat u aan uw plichten heeft voldaan.

Het verkopen van oude laptops levert geld op en is bovendien milieubewust.

Oude laptops maatschappelijk verantwoord afvoeren

Een duurzame werkwijze staat bij Holland Recycling centraal. Niet alleen de verwerking zelf is hierbij leidend, maar met name ook de manier waarop. Doordat het refurbishment proces van IT-hardware zich bij uitstek leent voor de inzet van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt hebben wij een mooi gemixt team. Wilt u ook wat extra’s doen voor een ander? Doneer (een deel van) uw opbrengst via ons IT-donatie programma aan Make-A-Wish Nederland en wij verhogen het bedrag met nog eens 10%.

Complete registraties

Standaard voeren wij uitgebreide registraties van uw oude laptops uit, hiermee kunt u bij uw klanten en achterban aantonen dat uw oude laptops op de juiste manier zijn verwerkt. Wij registreren altijd de aantallen, het merk en model, de specificaties van de hardware, de serienummers en natuurlijk de testresultaten. Soms werkt bij ons aangeleverde hardware niet, wij informeren u altijd over het gebrek en leveren indien gewenst bewijs aan.

U wordt volledig ontzorgt

Door uw oude laptops door Holland Recycling te laten opkopen bent u verzekerd van een gemakkelijk proces. Wij nemen alles bij u uit handen. We komen met eigen transport waardoor wij ook los materiaal op uw locatie kunnen verpakken in onze eigen emballage. Daarnaast kunnen wij naast refurbishment ook in eigen beheer voorzien in datavernietiging en recycling.

 

Laptops opkopen

Wilt u laptops ten behoeve van re-use laten afvoeren? Maak een afspraak via het formulier, dan nemen we snel contact met u op.

 

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over ons, onze diensten, een prijsopgave of iets anders? Bel direct of maak een afspraak via het contactformulier.