LAPTOPS OPKOPER

Heeft u oude laptops liggen waar u niets meer mee doet? Wij zijn specialist in de inkoop van laptops. U kunt vaak nog geld krijgen voor uw gebruikte laptops. Staan bijvoorbeeld uw oude MacBooks of HP-laptops in de weg bij u op kantoor? Dan voeren wij ze vanaf minimaal 10 stuks graag voor u af.

Door uw oude laptops te verkopen kunnen ze nog een tweede leven tegemoet. Daarbij kunt u alle aanwezige data vakkundig laten vernietigen, waardoor de kans op een datalek minimaliseert. Wij nemen het volledige traject uit handen en werken volledig transparant. Weet u niet wat u moet doen met uw oude laptops of overige IT-hardware? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Oude laptops verkopen – Hoe werkt het?

Zijn uw laptops maximaal 5 jaar oud? Deze kunnen we voor u opkopen. Oudere laptops inruilen is soms ook nog mogelijk, maar dat hangt af van de specificaties. Benieuwd naar het bedrag dat u krijgt voor uw laptops? Vraag een waardebepaling aan! Wij werken als volgt:

 1. Stuur een lijst met modelnummers of stuur enkele foto's.
 2. Wij bekijken de lijst en sturen u ons bod.
 3. Wij regelen alle logistiek op de afgesproken dag.
 4. Wij controleren de status van uw laptops.
 5. We betalen de restwaarde van uw laptops op uw rekening.

Oude laptops en data

Uw medewerkers hebben de laptops van uw bedrijf zakelijk gebruikt en wellicht ook privé. Met zekerheid valt te zeggen dat de laptops gedurende hun levensduur grote hoeveelheden data hebben verwerkt. Bij het afvoeren van uw laptops rijst daarom de vraag hoe u met deze data moet omgaan. De AVG stelt dat u verplicht bent data te vernietigen. Maar hoe? Daarover wordt niets gezegd. U bent echter verantwoordelijk dat data op de juiste manier wordt behandeld. Met de uitgebreide registraties en gecertificeerde vernietigingswijzen die Holland Recycling aanbiedt kunt u aantonen dat u aan uw plichten heeft voldaan.

Het verkopen van oude laptops levert geld op en is bovendien milieubewust.

Holland Recycling: opkoper van uw oude laptops

Een duurzame werkwijze staat bij Holland Recycling centraal. Niet alleen de verwerking zelf is hierbij leidend, maar met name ook de manier waarop. Doordat het refurbishment proces van IT-hardware zich bij uitstek leent voor de inzet van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt hebben wij een mooi gemixt team. Wilt u ook wat extra’s doen voor een ander? Doneer (een deel van) uw opbrengst via ons IT-donatie programma aan Make-A-Wish Nederland en wij verhogen het bedrag met nog eens 10%.

Complete registraties

Standaard voeren wij uitgebreide registraties van uw oude laptops uit. Hiermee kunt u bij uw klanten en achterban aantonen dat uw oude laptops op de juiste manier zijn verwerkt. Wij registreren altijd de aantallen, het merk en model, de specificaties van de hardware, de serienummers en natuurlijk de testresultaten. Soms werkt bij ons aangeleverde hardware niet, wij informeren u altijd over het gebrek en leveren indien gewenst bewijs aan.

U bent volledig ontzorgd

Door uw oude laptops te verkopen aan Holland Recycling bent u verzekerd van een gemakkelijk proces. Wij nemen alles bij u uit handen. We komen met eigen transport, waardoor wij ook los materiaal op uw locatie kunnen verpakken in onze eigen emballage. Naast refurbishment kunnen wij u indien nodig ook voorzien in datavernietiging en recycling.

Interesse? Neem contact met ons op

Benieuwd naar de waardebepaling van uw oude zakelijke hardware? Vul onderstaande velden in en dan neemt onze accountmanager binnen 1 werkdag contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen over oude laptops verkopen

 • Hoe kan ik mijn oude laptops verkopen?

  Wij maken het verkopen van uw oude laptops zo simpel mogelijk. Werkende laptops van maximaal 5 jaar oud zijn namelijk altijd nog geschikt voor producthergebruik. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling.

 • Komen jullie mijn laptops ook ophalen?

  Ja, Holland Recycling heeft een eigen ophaalservice, waarmee we uw oude laptops en overige hardware mee kunnen ophalen. Uw hardware is bij ons in veilige handen.

 • Hoe bepalen jullie de waarde van laptops?

  De waarde van uw laptops is afhankelijk van merk, type en eventueel specificaties. Wij doen u graag een vrijblijvend en passend voorstel.

 • Wat voor apparatuur nemen jullie in?

  Wij kopen overwegend laptops, computers en netwerkapparatuur. Maar ook smartphones, tablets en beeldschermen worden door Holland Recycling aangekocht.

 • Wanneer krijg ik het afgesproken bedrag?

  Holland Recycling Re-use haalt de materialen bij u op, registreert alles en zorgt voor de datavernietiging. Daarna sturen wij een inkoopfactuur en deze wordt direct uitbetaald.

 

Laptop opkoper

Wij kunnen uw gebruikte laptops opkopen. Maak een afspraak via het formulier, dan nemen we snel contact met u op.

 

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over ons, onze diensten, een prijsopgave of iets anders? Bel direct of maak een afspraak via het contactformulier.