Naar beveiligde vernietigingslocatie:

Zelf aanleveren

Verzegelde kisten

Beveiligde pakketdienst

Data veilig laten ophalen

Uit veiligheidsoverwegingen shredderen we niet op uw locatie. Uiteraard kunt u uw materiaal bij ons zelf brengen, echter biedt Holland Recycling meerdere mogelijkheden voor het ophalen of aanleveren van datadragers.

Beveiligde ophaalservice

Harde schijven beveiligd Vernietigen1. Wij kunnen uw data, en eventueel in combinatie met uw IT-hardware, met eigen transport ophalen. Uw data wordt door ons verpakt in verzegelde kisten en direct naar onze beveiligde locatie te Boxtel gereden, waar de kisten in onze opslag worden geregistreerd.

2. Bij kleinere hoeveelheden is het vaak voordeliger om gebruik te maken van onze partner Mikropakket, een beveiligde pakketdienst voor waardevolle materialen. U verpakt in dit geval uw harde schijven in een doos, dit kan een doos van u zelf zijn of wij kunnen u een doos opsturen. Ook op deze wijze wordt uw pakket direct na binnenkomst geregistreerd en beveiligd opgeslagen.

We vernietigen de data vervolgens in de beveiligde vernietigingslocatie, waarbij u uiteraard persoonlijk aanwezig kunt zijn. 

Wilt de datadragers beveiligd op laten halen? Laat het ons weten.