Nieuws

 • Richtlijnen voor data vernietiging

  Bij Holland Recycling volgen we de strengste procedure door te shredderen. Ook al zegt de privacywetgeving (AVG/GPDR) over de optimale vernietiging weinig specifieks, de door de wetgever zo gevreesde datalekken kunt u wel op het hoogste niveau voorkomen. Met ons volgt u deze leidraad.

  Wat is een datalek?
  Door een datalek komt informatie bij een onbevoegde persoon terecht. Iedere organisatie loopt daarbij risico’s, van melding-rompslomp tot boetes. Maar ook kunnen bedrijfs-, financiële of klantgegevens op straat komen te liggen. Of wat te denken van personeelsgegevens? En de claims van ‘slachtoffers’?

  Fijnmaken datadragers is optimale vernietiging
  Shredderen is de meest ultieme manier van vernietigen van datadragers als harde schijven, USB-sticks, magneetbanden, diskettes, etc..
  Niet bij u op de stoep, maar op een afgesloten en beveiligde vernietigingslocatie, volgens het DIN 66399 veiligheidsniveau (H-5, O-3, T-3, E-2).
  De data is definitief weg en de dragers kunnen ook niet meer in de handel komen. Geheel conform AVG/GPDR.

  Informatie over mechanisch shredderen van uw data>

  Bij vragen bel: 0411 – 650 019

 • Mooie opbrengst voor Stichting ALS Nederland door ICT Cup

  Ook dit jaar nam Team Holland Recycling - Dutch Hardware Trading deel aan de ICT Cup, een onderlinge competitie tussen de beste spelers uit de ICT branche. De dag stond in het teken van de verschrikkelijke ziekte ALS. Voor onderzoek en ondersteuning werd € 20.000,- bij elkaar gesponsord door de deelnemende teams.

   

 • Holland Recycling blijft hameren op kansen en maatschappelijke betrokkenheid

  In een innemend interview legt directeur Majid Arai uit waarom het glas voor iedereen helemaal vol kan zijn. Het volledige gesprek leest u hier, maar beter koopt u De Zelfkrant, bij de (ex-) dak- of thuisloze verkopers.

   

 • In 4 stappen zorgeloos ICT afval afvoeren

  Heeft u een grote partij ICT waar u gratis of tegen minimale kosten vanaf wil?

  Onze werkwijze is simpel:

  1. Neem contact op en maak direct een afspraak.
  2. We halen het binnen enkele dagen op.
  3. Na het inladen ontvangt u een bewijs van afgifte.
  4. Per post ontvangt u de factuur, het milieudocument, de weegbon en indien gewenst een data vernietigingsverklaring voor uw datadragers.

  Meer info >

 • Spannende dingen in de bedrijfskelder

  De voorjaarschoonmaak - heeft u nog spannende dingen in de kelder van uw bedrijf? Wij helpen u graag met een verantwoorde elektronica recycling. Niet voor niets vertrouwen uiteenlopende zakelijke en financiële dienstverleners, maar ook overheidsinstanties ons hun elektronica en elektrische apparaten toe.

  Eén belletje of mailtje en we staan graag voor u klaar: we halen het volgens afspraak met u op. En zelf aanleveren kan natuurlijk ook.

  Meer informatie>

   

 • Bijzonder interview met directeur Holland Recycling

  MVO TROFEE VOOR HOLLAND RECYCLING
  Majid Arai: “Focus op hoogwaardig E-Waste”
  Een artikel over Majid Arai van Holland Recycling kan bijna niet anders beginnen dan in Iran. Na zijn vertrek uit zijn geboorteland komt hij toevallig in België terecht. Later volgen nog een aantal opmerkelijke ontmoetingen en gebeurtenissen, die hem uiteindelijk brachten naar de functie van Managing Director van Holland Recycling in Boxtel.

  Een bijzondere story… in het gezaghebbende Recycling Magazine Benelux van februari 2018 download het hier>

 • Wij zoeken een gedreven Planner

  De #vacature Transportplanner/ Expediteur (m/v) is inmiddels ingevuld.

  Pas jij in ons team? We zoeken een nieuwe collega:

  • Met een enorme drive voor een enerverende functie
  • Die het leuk vindt een eigen draai te geven aan het werk
  • Met servicegerichtheid in alle aderen
  • En een flinke portie organisatietalent

   

  Een match? Solliciteer naar deze mooie functie!

 • Nieuwe uitdaging: Meewerkend voorman (m/v)

  Ben je toe aan de volgende stap in je carrière, heb je leidinggevende kwaliteiten en heb je twee rechterhanden?

  Welkom in ons team als http://www.hollandrecycling.nl/Meewerkend-Voorman

 • Holland Recycling wint MVO Award

  We zijn de trotse winnaar van de eerste MVO Award van Noordoost-Brabant!
  Een enorme beloning voor ons Maatschappelijke Verantwoord Ondernemen beleid. En een prima bevestiging dat de jarenlange intensieve samenwerking met de WSD loont: samen kunnen we mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt aan het werk krijgen.

  Iedereen bedankt!

   

 • Holland Recycling genomineerd voor MVO Award!

  Investeren in mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zit verweven in ons beleid. En dat is nu ook officieel erkend. Met vijf andere vooruitstrevende bedrijven zijn we uit tal van inzendingen genomineerd voor de MVO Award Noordoost-Brabant.

  Op 23 november wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens het jaardiner van AANtWERK bij de Orangerie in Den Bosch. Majid Arai, Algemeen directeur Holland Recycling, is niet alleen trots op de nominatie: ‘De award is een prachtpodium om nog meer bedrijven en mensen te overtuigen van de vele mogelijkheden voor mensen die niet thuis willen blijven zitten. In die zin zijn er alleen maar winnaars.’

  Lees meer: http://www.aantwerk.nu/news/2017/zes-genomineerden-voor-allereerste-mvo-award-noordoost-brabant

10 artikel(en)